Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze Trzymam mocno kciuki i cały dzień wysyłam dobre fluidy. Upały się skończyły piękna niedziela. Idealny dzień na szybki poród pięknego synka.Dziewczyny, jutro moja kolej...będę mieć wywoływany poród. Bardzo się boje.
Pomyslcie o mnie a ja odezwę się jak tylko będę mogla.
W 1ej i 3iej ciąży - z chłopakami - czop odchodził mi od 35 tyg, ale bezbarwny po kawałkach. A w 2iej w dniu porodu z krwią.A pytanko do rodzących. Każdej odszedł czop przed porodem. Jeżeli tak to kiedy.
Trzymam kciuki. Daj znać co i jak [emoji4]Dziewczyny, jutro moja kolej...będę mieć wywoływany poród. Bardzo się boje.
Trzymaj się dzień dwa i będzie po kryzysieA ja męczę się od piątkowego wieczora z bólem piersi [emoji21] obstawiam zapalenie, mam lekkie zaczerwienienie. Wczoraj wieczorem dreszcze bez gorączki, leżałam pod 2 kołdrami i się trzepałam. Dzisiaj już lepiej. Przystawiam Małego caly czas do tej piersi, ale ból nieziemski. Mam nadzieję, że przejdzie.
Napisane na SM-N910F w aplikacji Forum BabyBoom
Podobno gorący prysznic pomaga i zimne okłady. I jeśli masz ranki to lanolina naturalna. Tak mówili na kursie rodzenia u nas. A jak z tym zielonym potem? Już lepiej?wiadomo od czego?A ja męczę się od piątkowego wieczora z bólem piersi [emoji21] obstawiam zapalenie, mam lekkie zaczerwienienie. Wczoraj wieczorem dreszcze bez gorączki, leżałam pod 2 kołdrami i się trzepałam. Dzisiaj już lepiej. Przystawiam Małego caly czas do tej piersi, ale ból nieziemski. Mam nadzieję, że przejdzie.
Napisane na SM-N910F w aplikacji Forum BabyBoom
Będę myśleć , trzymaj się ...i dawaj znać koniecznie.Dziewczyny, jutro moja kolej...będę mieć wywoływany poród. Bardzo się boje.