Kamila198234
Fanka BB :)
A u Was kiedy wizyty?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej,Czesc dziewczyny!
Wiem, że późno, bo niektóre z Was już pewnie porodziły, inne są już bardzo blisko, ale spróbuję. Podczytuję czasami wyrywkowo. Jestem sierpniówką 2014 no i teraz mam termin dokładnie na 3 urodziny córki. Spodziewam się drugiej córki.
Jeszcze się nie przygotowałam. Nie mam nic kompletnie. Teraz skończyliśmy remont u córki w pokoju i już powoli zaczęłam zamawiać potrzebne mi rzeczy. Jak posprzątamy poremontowo to zacznę prać i prasować, bo wszystkie ubranka mam po córce.
Trochę jestem przerażona porodem, bo wiem co mnie czeka... Mam tylko nadzieję, że wyrobię się ze wszystkim...
Ja mam jutro na 13. Wcześniej diabetolog na 12. Dobrze, że wszystko w jednym budynku.A u Was kiedy wizyty?
Ja mam jutro na 13. Wcześniej diabetolog na 12. Dobrze, że wszystko w jednym budynku.