reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Kotomiś ja to z kolei muszę mieć podkład na twarzy.
U nas to druga córka miała być synem ...tak czułam od początku choć nie miałam żadnych preferencji co do płci.Więc jak w 16 tc nam położna powiedziała że to prawdopodobnie dziewczynka byłam w szoku.Więc teraz się już nie nastawiam i orzekam na temat płci na podstawie przeczuć.
o.paulina to ile ważysz że tak się nazywasz naczelną grubaską?
Hola strach pomyśleć co mnie czeka w przyszłości bo moja córka to też bliźniak plus z powodu jej autyzmu napewno nie będzie lekko.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dona1710 musiss mieć nadzieję że młodsza córka pokocha siostrzyczkę.Jednak nie ma to jak siostra....z bratem to już nie ma takiej więzi.

Moje dziewczynki to ciągle zmieniają zdanie...raz ma być chłopak a drugi siostrzyczka...chyba się cieszą po prostu na dzidziusia.
Mamaa03 u mnie identycznie dziś...zjadłam na obiad fasolkę po bretońsku i zagryzłam sorbetem cytrynowym.W końcu wraca mi apetyt i przychodzą mi smaki ciążowe.

Lenka082 super wieści.
Aga czyli jednak zmobilizowałaś się do wizyty u fryzjera.
Hola to ważne że cytologia jest ok a z infekcją moczu szybko się uporasz.

reklama
Do góry