reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
moje dziewczyny cieszą się, że będą miały rodzeństwo ale obydwie chcą siostrę, młodsza powiedziała że jak będzie brat to nie będzie się z nim bawić

reklama
A powie
Pamqsku to jeszcze prawie pół roku do naszych porodów.
U nas pogoda zdradliwa...niby jest ciepło ale te ciepło takie zdradliwe.
Twoja córeczka też tak fanka frozen?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Powiem Ci ze jakas wielka fanka nie jest:) w przedwzkolu troche podlapala.. Wie kto to Elsa I Anna, ma puzzle z nimi I czasami pospiewamy mam Te moc :) ale Nic poza tym... Ale Ta posciel widziala w sklepie I bardzo jej sie spodobala:) to obiecalam ze jej kupie:)

@Patysia152 Witaj w gronie audi. Ja też swojej perełki nie oddam za żadne skarby! :D

@dona1710 Witaj wśród nas ;) Przyzwyczaisz się do naszej produkcji postów ;P

@Joanna1987 Rewelacyjne wieści!! Gratulacje zdrowej Zuzieńki! :)

@luska1979 Moje NT wahadło się w granicach 1,5-1,7 u obojga lekarzy więc jest spoko ;)

Ja lubię mieć pomalowane paznokcie. W sumie zawsze mam. :) Staram się żeby były dłuższe, ale często mi się łamią.

@o.paulina Z pasami prawnie jest tak, że zwolniona z ich zapisania jest kobieta w widocznej, zaawansowanej ciąży. Ale w razie wypadku pasy nacisną na brzuch i tyle.. A jak nie masz pasów, to lecisz brzuchem do przodu i go miażdżysz.. Nawet sobie nie wyobrażam ich nie zapisać, robię to z automatu i tyle. Nie cisną one tak bardzo.. Właściwie to nie zwracam na nie uwagi. ;)

@Lenka082 Super, że kolejna wizyta udana ;)

Ja właśnie relaksuje się w domu po wizycie u fryzjera! Boże uwielbiam tą kobietę, robi cuda z włosów! ;D Do tego herbatka, słodkości i miła rozmowa, no super! :)

My teraz tez. W koncu mamy to wszystko co chcielismy w samochodzie :) teraz zostalo splacanie haha :)

Oj ale bym chciala do fryzjera... ale tutaj nie mam nikogo zaufanego.. :(

@Joanna1987 super wieści! Gratuluję dziewuszki! U nas w rodzinie są już dwie Zuzie więc trzecia odpada ;)
@dzag82 niezły patent z tymi pasami. Oczywiście wypróbowałam. Tylko że mam odruch odpinania :) potrzebuję chwili żeby zakumać że się nie odpina.
@Patysia152 za chwilę będzie cieplej to może mąż znowu zostawi Ci autko.
@luska1979 w sumie źle nie macie z tą pracą. W Polsce mi się kompletnie nie opłaca na pół etatu pracować - sam dojazd i ewentualnie żłobek pokrywa, więc na to samo wychodzi.
@natalkuś :D padłam hahaha ciekawe czy i my siusiaka dorobiliśmy [emoji23]
@dona1710 a to ciekawe, nie słyszałam o takiej metodzie. Może jednak się pomylił ;)
@--Aga-- spróbuj sposób dzag. Masz zapiety pas ale nie na brzuchu.
@Hola77 ach te starszaki... zawsze powtarzam że ten pierwszy ma najgorzej ;) u nas córka też się cieszy na rodzeństwo, ale nie wie jak to jest :)

Ale naskrobałyście :)
Kupiłam ten balsam i jestem mega zadowolona. Fajnie pachnie też. Idę ogarnąć co nieco bo cały dzień mi przeleciał.
Za niedługo też pikowanie pomidorków już więc też się zaopatrzyłam w sprzęt do rozsady :) ale wiem że w ogródku to się w marcu już nie schylę....

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Najpierw musi je podreperowac... :(

@GuaRaNa Wiesz.. Ja nie jestem zwolenniczką połowy pasów bezpieczeństwa, więc odpada zapinanie ich tylko na górze. :) Może i wygodniej, ale mniej bezpiecznie. Zostaje przy klasycznej opcji, lepiej nie kusić losu, a na pewno zrobią w razie czego mniej szkód, niż jakby ich w ogóle nie było ;)

Podczas spaceru wypilam maly soczek pomaranczowy tymbarka. Alez ja wymiotowalam po nim. Nigdy wiecej. O fu

Idź spać, odpoczniesz.
próbowałam, niestety ..
wzięłam kąpiel - odrobinę lepiej, obstawiam, że to chwilowe odczucie ..

zła jestem na samą siebie, powinnam odpoczywać, a myślę o wszystkim innym dookoła, o tym, że muszę iść do roboty nawet, gdy źle się czuję .. napięcie brzucha nie pomaga ..
przepraszam, że tak egoistycznie tym razem .. :hmm::sad:

Oj dziewczyny.. Już mogły by Wam minąć te złe dolegliwości.. Choć i mnie dziś coś pobolewa. Ale raczej za wysoko na dzidzię, bo nad pępkiem po prawej stronie..
Ale na pocieszenie dostałam paczkę z BebiPtogram i przysłali kocyk sensoryczny dla Tymka ;)

o.paulina w PL nie musisz mieć zapiętych pasów ale tak jak Dzag napisała warto się zastanowić co jest lepsze w takiej sytuacji.Więcej krzywdy sobie narobisz jak nie masz pasów zapiętych a będziesz miała stłuczkę że już o poważnym wypadku samochodowym nie wspomnę.
Dona1710 jak już masz 2 dzieci tej samej płci to wzrasta ryzyko że 3 też będzie tej samej płci.Choć niektórym się udaje za 3 lub 4 razem spełnić marzenie o płci przeciwnej.

reklama
Współczuję złego samopoczucia [emoji34]

Mnie wzięło na porządki. Mam cały plan ale ostatnio średnio go realizowałam.
Wysprzątałam domową apteczkę (cała siata lekarstw po terminie) ciekawe w której aptece to zutylizuję :) oraz szafkę z herbatami i kawą bo tam też niezłe perełki były.

@--Aga-- ja za to dostałam dzisiaj patelnię grillową za punkty z bp, ale też się cieszę [emoji23]

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry