Angelika:)
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak brązowy to raczej coś stare, a propo brania paracetamolu mówiła ginekolog ,że spokojnie można brać bez obaw,że zaszkodzi dziecku,gorszy wpływ ponoć ma na ciąże jak kobieta cierpi z bólu
ja prze powłoki zaczęłam mieć dopiero od 12 tyg bo 4 tyg wcześniej w 8 tyg miałam dopochwowoDziewczyny bo tak teraz myślę... Idę na to prywatne usg ale to jest normalne usg przez brzuch...
Myślicie że to coś pokaze?
Jakie wy mialyscie? Nie przypadkiem dopochwowe?
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Moja droga na początku robi siędopochwowo i myśle że jak idziesz prywatnie to lekarz się kapnie że nie będzie widać i zrobi dopochwowoDziewczyny bo tak teraz myślę... Idę na to prywatne usg ale to jest normalne usg przez brzuch...
Myślicie że to coś pokaze?
Jakie wy mialyscie? Nie przypadkiem dopochwowe?
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam tak od 3 dni. Nie zjem to w momencie mam ssanie takie w żołądku i boli jak cholerka, a zjem jedno jest ok a kolejne i jakoś mi ciężko na żołądku i muuli nieziemsko :/ nie wiem ockm teraz zjadła wieelką miske kaszy manny na rosołku i co 30 min mineło i znowu sssanie i głód ockm ja się pytama ja dziś jakaś struta , nawet nie mam coś apetytu o dziwo, zjadłam suche ziemniaki, bo mnie mdli,i śpiąca jestem, trochę podrzemałam ,ale na pół , bo mały mi nie dał
oj tak! Wczoraj późno wszyscy śpią - a mi burczy w brzuchu i skręca ... myśle pójde po maleńką kanapeczkę z serkiem. Zjadłam brzuch się uspokoił ale mdłości mnie powitały :/@Tyllkaaa najgorzej jak sie człowiek na noc zje a później cierpi