reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
U nas jeszcze akurat wybral noc przed moim powrotem do pracy ;(
Ja sama nie wiem co mu... ropa z oczka leci.. kaszle ma czasem przytkany nos... temp dzisiaj 37 no i chyba trzy 4ki my ida... takze wszystko na raz...

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
U nas tez katar czasem zakaszle, oczy lzawieja i slini się strasznie. Temp kolo 37 więc ciężko stwierdzić. Też myślę, że zęby. Tak jest zawsze ja wczoraj caly dzień marzyłam o tym jak zalegne bo strasznie bolaly mnie plecy i cóż walka całą noc. Oczywiście mama wraca do pracy za mało stresu ma... Współczuję i rozumiem doskonale.

reklama
U nas tez katar czasem zakaszle, oczy lzawieja i slini się strasznie. Temp kolo 37 więc ciężko stwierdzić. Też myślę, że zęby. Tak jest zawsze ja wczoraj caly dzień marzyłam o tym jak zalegne bo strasznie bolaly mnie plecy i cóż walka całą noc. Oczywiście mama wraca do pracy za mało stresu ma... Współczuję i rozumiem doskonale.
Na szczescie pracuje tylko 3 dni w tyg... a malym sie z mezem wymieniamy... ale przez to nie mamy razem wolnego :( no ale jeszcze 4 miesiace...

@dzag82 @luska1979 jedyne, co robię z paznokciami to je ścinam i czyszczę (trochę wstyd mi to mówić). Maluję na święta, jeśli w ogóle zdążę. Jakoś nie mam do tego cierpliwości, tak samo z resztą jak i do makijażu. W sumie używam tylko tuszu do rzęs... Teraz akurat mam pomalowane paznokcie z racji sobotniego wesela, siostra mi właściwie malowała. Kiepska ze mnie kobieta [emoji14]

Co do jazdy samochodem w ciąży, to kuzynka mojego B. pożyczyła mi coś takiego:
Zobacz załącznik 797179
I chyba wreszcie zacznę używać, bo mi pasy idą przez dół brzucha, a tam teraz dzidź siedzi. A brzuch już mam duuuży. Pokażę, jak przejdziemy na zamknięty, bo teraz się wstydzę [emoji14]

Napisane na CHM-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

Podpisuję się również moim paznokciem lakierem nietknietym :-D nie lubie, nie umiem, nie mam czasu :)
Mam bardzo twarde paznokcie ale nie znosze gdy sa długie ogólnie taka ze mnie mało kobieca. Nie podobają mi się długie paznokcie.

@Patysia152 , @Itta87 zdrowka dla dzieciaczkow !!

@dona1710 witaj w naszym skromnym gronie ;-)

Dziewczynki nie smutajcie sie ja mam trzy cory i powiem Wam, ze zadnej bym na syna nie zamienila ;-) , babeczki sa cudne :-D . Teraz jak bedzie czwarta cora tez bede sie cieszyc, taki wielki babiniec bede miala :-D , a jak jednak synio to jakos dam rade :p , nowe doswiadczenie i mezo nie bedzie taki "samotny" :p , pozyjemy zobaczymy ;-)

Musze... juz platne zwolnienie wykorzystalam... wiec teraz musze... w uk nie ma tak jak w pl... niestety :( zalezy od firmy.. i tak moja jest laskawa.. bo daje ok 6 tyg 100% platnego... a tak zazwyczaj tylko tydzien 100%...
Beata dziekuje :)

reklama
Dzag mam nadzieję że obejdzie się bez zobaczymy jak wyschnie jak to będzie wyglądało. Mam nadzieję że nie będzie źle.
Klusek ja jutro zaczynam 18 tydzień i też nic wariuje..

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry