reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@anntryb a te ocieplane to na teraz jeszcze? Ja już w zwyklakach śmigam. Bardzo ciepłe są?
@klusek maybeline to jedyny tusz który mi sie nie kruszy! Zakupy udane!
@o.paulina swego czasu targałam się z wózkiem i z młodą na 2 piętro...windy nie było...dasz radę. Rozbawiło mnie to rozkładanie nóg ;)

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kuźwa zaczynam panikowac! Moj gin mowi ze niepokoi go to dodatnie IgM, ja wczesniej czytalamze tak moze byc i bla bla jesli IgG jest ujemne.
A tu dzisiaj conie wejdę na onformacje to pisze ze jak jest Igm dodatnie to jest świeże zakarzenie.

Kuzwa jak to w konci do cholery jest
A nie powiedział co dalej? Czy to badać jeszcze raz?
Nie znam się.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Leginsy super. Ale czy ja sie zmieszcze?

Paulina ja kiedys u tesciowej na 9 pietrze mieszkalam. Wyobraz sobie jak fajnie bylo z 3 mies Domi i siatkami jak sie winda psula;)

@Truskaweczka2017 zamówiłam L tak jak normalnie noszę bo mam szerokie biodra i są idealne, na brzuszek jeszcze jest miejsce :)
@GuaRaNa one nie tyle co ocieplane tylko mają normalny materiał, który nie prześwituje :p
Ja jeszcze pod spodnie grube rajstopy zakładam, straszny zmarzluch ze mnie, już się nie mogę doczekać kiedy będzie można luźniejsze ciuchy na siebie włożyć :D
@klusek spoko rozmiary do xxxl :D

Witam... nie uda mi sie nadrobic.... tak przelecialam tylko czy luska juz ma wyniki.. ale nie ma...
Z winda wspolczuje... jeszcze jak malyszek dojdzie... jakies zakupy...

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@Hola77 no ja też właśnie kopytka zrobiłam i zjadłam już dwie porcje :) reszta czeka na męża ale chyba z nim zjem jeszcze troszkę :)

@Luska1979czekamy czekamy na wieści od razu
daj znać
@czerwonkaoliwka nie martw się ja też sprzątam i ogarniam mieszkanie jak mi się zachce.teraz jak dostałam zwolnienie to sobie myślałam że będę wstawać wcześniej sprzątać, prać, chodzić na spacerki a z tego zostały tylko te spacerki bo pies to muszę, a poza tym mam takiego lenia, wstaje o 10 i nie robię prawie nic. A już jak znowu w nast tyg wrócę do pracy to już kompletnie nic mi się nie będzie chciało... Ale u mnie to brak słońca
@anntryb fajne leginsy, ja też ostatnio pokupowalam kilka par, bo już żadnych moich spodni nie dopne, a że tylko w dzinsach chodziłam to i tunik mało miałam, także zakupy były spore :)

ckaik0s3ujrpy6g1.png

Hej
U mnie też juŻ w zasadzie mogę powiedzieć,że było słoneczko bo właśnie zachodzi. Ciepełko wygonilo nas z domu i spędziliśmy trochę czasu na powietrzu i dostrzegliśmy, że i u nas wybijają się tulipanki krokusiki itp:)
Ja mam dzisiaj leniwy dzień zero sprzątania, obiadek tylko upichcony sosik z brokułami to makaroniku. Słońce wygrało ze sprzątaniem No cóż....

reklama
Do góry