reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Nie nadrobie bo padam na twarz. Za dużo emocji dziś. Najpierw Tymi szalal później nie mialam go z kim zostawic w czasie wizyty. Kurrr...
A na koniec okazało się, że znowu białko i krew w moczu i dostałam skierowanie do urologa, że niby nic ale lepiej żeby spojrzał. Ehhh.
Przepraszam za prywate ale sie zmartwilam.

Adeline teraz prawdopodobnie Ci wywołają poród i urodzisz Jagódkę.Wiem to okropne....ale przeważnie tak robią na tym etapie ciąży.Przynajmniej u nas ale koleżanka z PL o której pisałam kilka dni temu też musiała urodzić synka ....też mu serce przestało bić.Miał zespół edwardsa.
Adeline trzymam kciuki byś się pozbierała w miarę szybko.Mąż i syn pewnie będą dla Ciebie oparciem w tych ciężkich chwilach.Wpadaj do nas jeśli masz ochotę....chętnie Cię wysłuchamy.
Wiadomo życie nie jest tylko różowe i grobowe tematy też trzeba przerobić.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja znowu będę po troszku nadrabiać, przepraszam :sorry2:

patik80 pisze:
dzag82 gratki za wieści i nadzieje na dziewczynkę:) a jak tam synuś w żłobku? miał dłużej zostać,czy mi się coś pomieszało
A taaak, został mój dzielny rycerz na spanie pierwszy raz. Dał radę, grzecznie spał, nie płakał. Kamień z serca.

Adeline. Tsh 4 to dużo. Koniecznie leki.

Joanna1987, witaj. I bądź dobrej myśli :-)

Klusek, e tam, zwyczajna ta lista :-) Ja tam do szpitala zawsze biorę swój kubek i sztućce. Przynajmniej mam zawsze przy sobie, a nie zabiorą do mycia, a ja potem herbatka albo jogurcik a tu nie ma kubeczki ani łyżeczki :-p

Ja dzisiaj 3 pączki. Ale serio, niedobrze mi od te słodyczy... Bleh. Wolałabym zwymiotowac i mieć spokój. Ale moje ciąże takie parszywe, że nie wymiotuję :-D

Marii umawislas sie do dr Alaszewskiego? Kurde dlugi ten jego urlop.
Nie, umówiłam się do doktora Dudarewicza. Mój M jakoś nie był w 100% zadowolony z niego i chciał zobaczyć jak jest u tego lekarza. Na to pierwsze usg genetyczne też chciałam iść do Dudarewicza ale nie było miejsc dlatego poszłam do Ałaszewskiego, teraz tam się dostałam więc nie szukałam już. Nawet nie wiedziałam że ma jakiś urlop...a na kiedy chciałaś się zapisać? Ja mam wizytę 22.03 to będzie 21t0d

p19uflw1jarcljhd.png

Osz kur...:-( :( Ja tu takie pierdoły piszę... Adeline, tak strasznie mi przykro. Aż się poryczałam, serce pęka. Kochana, nie wiem nawet co Ci napisać, bo nic sytuacji nie zmieni. Może skup się teraz na synku, daj mu milion procent swojej miłości. Boże... Tulam Was mocno.
Ech..

reklama
Ja wiem ze ta lista jest zwyczajna. Ale zeby wody w tych baniakach wielkich nie bylo. 10 lat temu wszystko mialam w szpitalu.
Biedne te kobiety co ich nikt nie odwiedza i nie doniesie.

Do góry