Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
Marii umawislas sie do dr Alaszewskiego? Kurde dlugi ten jego urlop.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny brzuch mnie boli. Lekarz powiedzial mi ze mam zrosty po ostatniej ciazy i czy to moze byc powod?
[emoji22] tak bardzo mi przykro. Trzymaj się Kochana. [emoji22]
Napisane na ZTE BLADE A310 w aplikacji Forum BabyBoom
A taaak, został mój dzielny rycerz na spanie pierwszy raz. Dał radę, grzecznie spał, nie płakał. Kamień z serca.patik80 pisze:dzag82 gratki za wieści i nadzieje na dziewczynkę a jak tam synuś w żłobku? miał dłużej zostać,czy mi się coś pomieszało
Nie, umówiłam się do doktora Dudarewicza. Mój M jakoś nie był w 100% zadowolony z niego i chciał zobaczyć jak jest u tego lekarza. Na to pierwsze usg genetyczne też chciałam iść do Dudarewicza ale nie było miejsc dlatego poszłam do Ałaszewskiego, teraz tam się dostałam więc nie szukałam już. Nawet nie wiedziałam że ma jakiś urlop...a na kiedy chciałaś się zapisać? Ja mam wizytę 22.03 to będzie 21t0dMarii umawislas sie do dr Alaszewskiego? Kurde dlugi ten jego urlop.