reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Joanna1897 witaj! kciuki za pomyślne wyniki &&&
dzag82 gratki za wieści i nadzieje na dziewczynkę:) a jak tam synuś w żłobku? miał dłużej zostać, czy mi się coś pomieszało:sorry:
anntryb - mnie właśnie też boli tyłek, ale tylko jak chodzę:baffled:

reklama
Nt najpier w mediocovere policzył 2,8, potem byłam w innej placówce i tu babka mnie trochę pocieszyła bo jej wychodziło 2,6. Kolejny lekarz (wiem panikara ze mnie) zmierzył 2,4. Tylko pappa mi wyszła 0,4mom i betahcg około 1.1 mom. Ryzyko wyszło dziwnie bi biorąc pod uwagę nt 2,8 jest 1:115, z nt2,4 jest 1:668.m dla dz. Wiec zrobiłam nifty dla swojego spokoju
Kochana to się nie martw. Za granica norma nt to 3 ponad i jest ok. Ja mam nt 8mm i obrzęk plodu

Jeszcze teraz bylam odebrac wyniki i mam tarczyce i ta 4 gdzie norma dla ciężarnych to 2,5 tak?
Mi endokrynolog mówiła, ze w ciąży najlepiej jest mieć mniej niż 2, ale sama się przyznała, ze swojej córce z tsh ponad 3,5 nie dawała leków w ciąży, bo u nas normy są zaniżone i w stanach jest OK do bodajże 5

Dziękuje, kochane jesteście bardzo!
Adeline89 a jaka miałaś pappa jeśli Ci robili i jakie ryzyko? Trzymam kciuki z całego serca, aby było OK!!!
U mnie papa wyszedł bardzo zly nawet go nie odbieralam , bo przy takim nt nie ma opcji żeby papa byl dobry , bo to jest na podstawie tego robione takze papa się nie martw , bo test papa straszy tylko kobiety. Nie wiem po co w ogóle takie cos robia

Czy możliwe żebym od tsh miała kolatania serca ? Meczy mnie nie raz po nocach, ale myślałam ze to raczej ciaza. I moze stad to wypadanie włosów i koszmarna cera

Hej ja się witam popołudniowo mam dziś pod opieką dziś oprócz, swoich bakow jeszcze córkę koleżanki półtoraroczna
[emoji4] pączków dziś zjadłam dwa.
Tak od dwóch dni bolą mnie plecy że aż noga Lewa cała mnie boli ciężko było mi spać w nocy [emoji53]

Napisane na ZTE BLADE A310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czy możliwe żebym od tsh miała kolatania serca ? Meczy mnie nie raz po nocach, ale myślałam ze to raczej ciaza. I moze stad to wypadanie włosów i koszmarna cera
Pewnie, od tsh duzo zalezy. Kolatanie serca, sucha skora, wypadanie wlosow... Waalcze z tym od kilku lat... Wspomnij o tym lekarzowi..choc poza hormonami Nic nie daja innegp na tqrczyce..

Wybaczcie ze rzadko sie odzywam ale M. Zaczal urlop I zaczelismy remont takze... No chyba nie musze mowic ze syf wszedIe I od ** roboty:)

Pozdrawiam :)

Do góry