reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Luska trzymam kciuki za wyniki i oby wiesci byly jak najlepsze..

Witaj Joanna :)

Dziewczyny powiedzcie mi tak łopatologicznie po co jest ten rogal bo totalnie nie wiem a nikt z mojego otoczenia go nie uzywal.

Ja dzisiaj caly dzien w domu, jeden paczek zjedzony, wiecej nie jem bo nie lubie. Za to olbrzymia porcja frytek z keczupem wciagnieta [emoji16][emoji16]

W sobote moj facet zabiera mnie na zakupy z okazji takiej, ze rzucil palenie. [emoji16] stwierdzil ze wydaje 300zl miesiecznie na fajki wiec zaprasza mnie na zakupki za 200zl i na jedzonko.
No takie pomysly to ja lubie [emoji3][emoji4]

reklama
Dziekuje wszystkim za kciuki. Niestety miałam zle przeczucia które się sprawdziły, moja Jagoda oddala wczoraj ostatnie pożegnalne kopki, biedna pewnie się męczył,bo byłam w szoku, że były mocne, a ona po prostu przestawała oddychać. Jutro mam się zgłosić do szpitala :( niestety płynu juz nie mogli pobrać przy martwej ciąży wiec nic się nie dowiem. Za badanie ciałka dziecka trzeba płacić już. Nie wiem co mam zrobić z ciałkiem pochować? Czy szpital przyzwoli na to. Mąż zalamany ledwo jedzie i dyszy, ja jeszcze bardziej. Syn widział jak wyszłam z płaczem pytając , czy kłucie bolalo i przytulając mnie :( wszyscy na mnie patrzyli, a ja wyłam i szlochałam na cala pete. Musze się z wami pożegnać dziekuje wam za mile słowa i otuchę. Trzymam kciuki za wasze dzieci.
Boże jak mi przykro......nie ma słów jakie mogą opisać jak możecie się teraz czuć. Przytulam mocno;(((

Adeline u nas pobierają krew od matki bo to daje im wzór mojego dna.Jeść można bo to na badanie genetyczne.Choć ja dziś akurat na czczo pojechałam do szpitala z nerwów.Chyba trochę inaczej to wygląda tu w UK i w PL.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje wszystkim za kciuki. Niestety miałam zle przeczucia które się sprawdziły, moja Jagoda oddala wczoraj ostatnie pożegnalne kopki, biedna pewnie się męczył,bo byłam w szoku, że były mocne, a ona po prostu przestawała oddychać. Jutro mam się zgłosić do szpitala :( niestety płynu juz nie mogli pobrać przy martwej ciąży wiec nic się nie dowiem. Za badanie ciałka dziecka trzeba płacić już. Nie wiem co mam zrobić z ciałkiem pochować? Czy szpital przyzwoli na to. Mąż zalamany ledwo jedzie i dyszy, ja jeszcze bardziej. Syn widział jak wyszłam z płaczem pytając , czy kłucie bolalo i przytulając mnie :( wszyscy na mnie patrzyli, a ja wyłam i szlochałam na cala pete. Musze się z wami pożegnać dziekuje wam za mile słowa i otuchę. Trzymam kciuki za wasze dzieci.
Jestem w szoku... bardzo współczuje :(

Boże Adeline tak mi przykro :( :( az lez sie w oku kręci. Strasznie Ci współczuję.
Co do szpitala to od Ciebie zależy czy chcesz zabrac i pochowac. Trzymaj sie.. Życzę Ci żeby jakoś się wszystko ułożyło i aby dalsze życie bylo z gorki a nie pod.

@Adeline89 tak bardzo mi przykro. Wiem jak teraz Ci ciężko. Jakbyś miała jakieś pytania to pisz do mnie śmiało. Ja w końcu kilka miesięcy temu przechodziłam przez to samo i że tak powiem jestem na bieżąco w tycj sprawach. Tak mi smutno. Przez cały czas wierzyłam, że wszystko bęzie dobrze. Trzymaj się Kochana i pamiętaj jakbyś coś potrzebowała to pisz do mnie :*

Joanna pewnie jest ok.Bo ja miałam znacznie gorsze wyniki testu pappa hcq 3,74 i jeszcze jedno białko było prawie 2.A wiem że to wszystko powinno być poniżej 1.Ja miałam test poczwórny.
Adeline różnie patrzę na te nt bo w 2 ciąży miałam 2,49 i mówili że to już podwyższone.

Adeline a u mnie mówią z kolei że test pappa ma większą wiarygodność w wykrywaniu wad niż nt bo dużo dzieci z wadami genetycznymi ma nt w normie.
Bądź tu mądry kto ma rację.
Adeline tak możesz mieć te objawy od tsh.

Mnie też dziś głowa boli.Trochę spałam i wstałam z jeszcze gorszym samopoczuciem.
Beata u nas też wieje mocno a taka zawierucha była z tym śniegiem rano...szok.
Beata z Wiki miałam podobnie...pierwsze skurcze o 23.Wiki urodziła się o 4.40.Godzinę wcześniej.
Że też miałaś siłę Beata tyle pączków upiec.

reklama
Do góry