reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Wrociłam. Dobrze że się rano szybko wygrzebałam, bo do teraz bym kwitła. Nagrodą za pierwszeństwo było 15 minut w deszczu pod drzwiami zanim pani łaskawie otwarła...
Drapnęłam w Biedrze dwie ostatnie Lovelle jeszcze :)

@xmonax a wychodził juz wcześniej kotek. Może już mu się marzec załączył? Nosek do góry, mam nadzieję że wróci.
@ikulka a wszystko Cię tak swędzi? Koleżanka miała takie swędzenie przy cholestazie...
@Adeline89 brak mi słów kochana... Kiedy masz wizytę? Może rozmowa z lekarzem prowadzącym ciążę pomoże podjąć jakąś decyzję, albo wyjaśni dlaczego tak się stało. Rozumiem że przez telefon niewiele więcej się dowiesz. Przytulam Cię mocno.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
mi normalnie brak jest słów już nie mam sił ...totalnie jestem w rozsypce i nie wiem co dalej wielka niewiadoma :( sory ,że wam tu truję ,ale muszę się wyżalić, mąż mój już nie może patrzyć jak płaczę sam przeżywa to w środku , stara się mnie rozmieszać.
Kochana po to tu jesteśmy. Wcale się nie dziwię Ci ludzie mieli Wam pomoc a nie przysparzac dodatkowych zmartwien

Xmonax koty teraz zaczna sie marcowac. Jesli to kocur to naturalne ze ucieka. Walczyc i zdobywac. Wroci po tyg wyglodzony pewnie ;)
Też mam jeszcze taką nadzieję już powiedziałam mężowi że jak wróci to trzeba go wykastrować i wtedy w przyszłości może nie będzie się tak szlajał ,

Napisane na LENNY w aplikacji Forum BabyBoom

mi normalnie brak jest słów już nie mam sił ...totalnie jestem w rozsypce i nie wiem co dalej wielka niewiadoma :( sory ,że wam tu truję ,ale muszę się wyżalić, mąż mój już nie może patrzyć jak płaczę sam przeżywa to w środku , stara się mnie rozmieszać.
Pamietaj ze nadzieja umiera ostatnia. Jak masz zamiar i tak donosic ciaze to moim zdaniem kolejna amnio bez sensu... moze akurat obrzek sie wchlonie...
Wczoraj ogladalam program o chłopcu ktory mial plyn w mózgu... tyle ze z mózgu zostalo 2%... lekarze nie dawali szans na przezyciem.. nawet mowili ze dziecko moze umrzec przed porodem... moze byc tak ze nie bedzie umialo oddychac jak sie urodzi... proponowali 5 razy terminacje... ale mama sie nie zgodzila. Chlopiec mial jeszcze rozszczepienie kregoslupa... urodzil sie... sam oddychal. Zrobili mu operacje ma kregoslup... potem kolejna wsadzili dren z mozgu do brzuszka (chyba) zeby plyn sciekal... chlopien jest sparalizowany przez rozszczep kregoslupa ale sie rozwija. W wopniejszym tempie ale mowi rusza raczkami smieje sie. Normalnie cud... w wieku 3 lat zrobili mu kolejny rezonans i sie okazalo ze mozg rozrosl sie do 80%!!!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry kobitki w ten ponury dzień ja zbieram się do pracy chociaż strasznie mi się nie chce [emoji52] dziewczyny które nie czuły jeszcze ruchów poczulyscie juz coś czy dalej nic? Ja jutro zaczynam 17 tydzień i dalej cisza troszkę mnie to martwi

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dalej nic ale to moja pierwsza ciąża poza tym mam łożysko na przedniej ścianie i mam nadwagę także myślę że jeszczeeeeee będę musiała poczekać
Także jeszcze się nie martwię chociaż nie ukrywam że już bym bardzo chciała coś poczuć

Ja dalej nic ale to moja pierwsza ciąża poza tym mam łożysko na przedniej ścianie i mam nadwagę także myślę że jeszczeeeeee będę musiała poczekać
Także jeszcze się nie martwię chociaż nie ukrywam że już bym bardzo chciała coś poczuć

Ja w pierwszej tez pozno czulam... cos nawet ok 20 tyg o ile knie pamiec nie myli.. i tez nadwaga i lozysko na przedniej ścianie. Teraz mam na tylniej podobno.

Jezuuu jak mnie sutki bola... zwlaszcza jak karmie malego... rozmyslam nad odstawieniem..

Wrociłam. Dobrze że się rano szybko wygrzebałam, bo do teraz bym kwitła. Nagrodą za pierwszeństwo było 15 minut w deszczu pod drzwiami zanim pani łaskawie otwarła...
Drapnęłam w Biedrze dwie ostatnie Lovelle jeszcze :)

@xmonax a wychodził juz wcześniej kotek. Może już mu się marzec załączył? Nosek do góry, mam nadzieję że wróci.
@ikulka a wszystko Cię tak swędzi? Koleżanka miała takie swędzenie przy cholestazie...
@Adeline89 brak mi słów kochana... Kiedy masz wizytę? Może rozmowa z lekarzem prowadzącym ciążę pomoże podjąć jakąś decyzję, albo wyjaśni dlaczego tak się stało. Rozumiem że przez telefon niewiele więcej się dowiesz. Przytulam Cię mocno.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak wychodził już ,nawet na całą noc ale następnego dnia wracał i wtedy po takiej nocnej wycieczce przesypiał prawie cały dzień ,też mam nadzieję że to marcowanie i że wróci

reklama
Witam.
Wiktoriaa staraj się mocno nie przeżywać takich emocji.A sytuacji z bratem nie zazdroszczę.
Lina1555 ja w tej ciąży też jestem taka przewrażliwiona.W poprzednich ciążach tak na siebie nie chuchałam.

Do góry