reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Nigdy nie jadlam kiszonych pomidorow ale z checia bym sprobowala:) moze zrobie w tym roku kilka sloiczkow :)

Ja dzis zaczynam 17 tydzien.. Nie uwazacie ze ten czas strasznie szybko leci? Dopiero zaczynalysmy a Tu juz zaraz polowka :) ale to nie zmienia faktu ze juz bym chciala tulic mojego Maluszka I wozic w wozeczku :)
Przygotowujecie swoje dzieciaczki na przyjscie rodzenstwa? Hania niby sie ze w brzuszku jest dzidzia, ze kiedys sie urodzi, ciagle pyta czy kupimy dzidzi zabawke z piszczalka :) ale wydaje mi sie ze dla niej to taka abstrakcja.. Ze nie wie ze naprawde bedzie starsza siostra :)

Milego dnia :)

@anntryb ja straciłam ochotę na słodkie odkąd wyszła mi podwyższona glukoza na czczo. Jakoś od tego momentu sporadycznie jem słodkie
To samo. Nawet gin na pierwszej wizycie powiedziała mi żebym ograniczyła słodycze. Ciężko. Kupiłam w netto na półce dla diabetyków ciasteczka , są takie pyszne i bez cukru. Jem je w chwilach słabości :)

Kiszone pomidory przepis podobny do mojego. Nie zawsze daję gorczycę. Ale dodatkowo daję dużo czosnku. I dodaję nać selera plus trochę korzenia. Koper. Czasami paprykę jak mam. Nieco więcej soli plus liść winogron. Pycha! Mój mąż wyjada sam czosnek najpierw [emoji23]

Link do: KISZONE POMIDORY - przyslijprzepis.pl

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Prawie nikt nie wiedział o pomidorach a zaraz połowa będzie szykowała miejsce na słoiki :D

Witajcie mordeczki [emoji5][emoji5]
Melduje sie na pokladzie,wyspana i zrelaksowana.Ja dzisiaj na obiadej planuje frytki +łosoś[emoji5]
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i badania.
Aaa i dzisiaj pogoda do dupy szaro buro i ponuro.Marzy mi sie dobra ksiażka i kawusia[emoji5]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Hejka. Też robię dzis łososia. Ale jeszcze nie wiem z czym. :) za dużo do wyboru. Czy pieczony czy smażony. Czy z frytkami czy bez.... Ale jeszcze jest czas do obiadu :)

reklama
Witam z rana

Pogoda sie popsula. Z tydzien ma padac. Wiec ogarnelam lazienke. Zaraz odkurze i pomyje podlogi bo sie kleja. Picolo nam wystrzelil jak opijalismy domek. Swoja droga strasznie slodki ten dzieciecy szampan.
Pozniej moj byly przyjezdza po rzeczy Domi.

Moj ma weekend dwojek w pracy. Od 14-22. Umre z nudow.
Wczoraj sie wzielam za papiery. Cala reklamowa z biedry do wyrzucenia.
Chyba sie wezme na dniach za szafe Domi. Mam pelno puzzli i innych zabawek niepotrzebnych. Moze wystawie na olx za jakies ptasie mleczko.
No i bede czytac ksiazki. Bo co innego robic.

Do góry