reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Kiszone pomidory przepis podobny do mojego. Nie zawsze daję gorczycę. Ale dodatkowo daję dużo czosnku. I dodaję nać selera plus trochę korzenia. Koper. Czasami paprykę jak mam. Nieco więcej soli plus liść winogron. Pycha! Mój mąż wyjada sam czosnek najpierw [emoji23]

Link do: KISZONE POMIDORY - przyslijprzepis.pl

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Przez ostatni rok robiłam cały czas te bez zawijania wkoncu naszlo mnie na zwykłe ciekawe czy jeszcze z wprawy zawijania nie wypadlam :-D

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ponoć słodkie na dziewczynkę i z moich obserwacji w 90% się sprawdza, to ja i tak nie wierzę w zabobony [emoji23] ja cichaczem liczę na dziewczynkę...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem, czy to ma znaczenie, ale ja miałam zwykle krótsze okresy, tzn po 26 dni i myślę, że może dlatego? A może nie i gadam głupoty ;) Niech rośnie! Tylko nadal nie wiem, czy to chłopiec czy dziewczynka, bo byłam dziś w innej przychodni a tam bardzo kiepskie usg i lekarz powiedział, żebym za miesiąc pojechała do szpitala na jutro dyżur, to mi wtedy powie, o ile dzidziuch bedzie chciał się ujawnić :)

Napisane na CHM-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też okresy krótsze bo 24-25 dni i mój maluszek tez o tydzień wyprzedza termin miesiaczkowy. Zresztą już nawet hcg wychodziło mi o tydzień do przodu.

witajcie z rana - wstawanie to masakra jakaś :hmm::dry: do tego dziś mam najdłuższy dzień w pracy .. chyba trochę odpuszczę dzieciom dzisiaj :-p
pocieszające jest to, że może zadzwonią dziś z tek kliniki, ale się nie nastrajam.

miłego dzionka!

Safiya ja miałam strasznie ochotę na słodkie przy dziewczynkach.2 ciąże były bardzo różne ale w obydwóch lubiłam słodycze.A teraz mnie odrzuca słodycze.Jeszcze mamy w domu trochę słodyczy od świąt.
Mahoniowa ja ogólnie mam długie cykle ok.33 dni i owulacje ok.19 dc ale tym razem musiała być ok.12 dc i termin z usg jest wcześniejszy o 2 tygodnie niż ten z om.
Safiya oby dziś zadzwonili.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja mam dość już mi było lepiej to w nocy kaszel zaczął mnie dusić ja się wykoncze dzidziusia mi szkoda

Czesc z rana! Mialam.wczoraj uzupelnic tabelke, ale musicie mi wybaczyc, bo padlam. Mielismy gosci, potem musielismy ogarnac pokoj, bo maz zaczyna dzisiaj dzialac i padlam jak mucha :D za to 5:30 oczy jak 5 zeta, wlasnie koncze jesc i zawiezc siuski do lab. Milego dnia dziewczyny!!!!

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czesc z rana! Mialam.wczoraj uzupelnic tabelke, ale musicie mi wybaczyc, bo padlam. Mielismy gosci, potem musielismy ogarnac pokoj, bo maz zaczyna dzisiaj dzialac i padlam jak mucha :D za to 5:30 oczy jak 5 zeta, wlasnie koncze jesc i zawiezc siuski do lab. Milego dnia dziewczyny!!!!

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
@myycha zazdroszczę - wstałam o 6 i to ledwo, zaraz wychodzę, a oczy jak szparki .. niestety nie było chętnych, żeby przejąć mój poranny dyżur :hmm:

Do góry