reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Jutro jadę zrobić ta betę i szereg innych badań jakie zlecił lekarz tj. toxo,mocz,glukoza,vdrl, hcv,nic,toxo,igg,igm,tsh i wszystko prywatnie... Ale trudno dzidzia najważniejsza a na NFZ nie idę bo nie mają jak skontrolować dzidzi a już się zawiodłam na na NFZ bo lekarz powiedział że jest wszystko bardzo dobrze macajac po brzuchu a na drugi dzień miałam usg i okazało się ze puste jajo i to w 13 tygodniu

Ja teraz tez prywatnie ale tylko dlatego ze moja gin nie ma podpisanej umowy z nfz ale do nikogo innego nie pójdę do niej mam zaufanie zawsze pod tel jest mogę dzwonić kiedy chce ona jest naprawdę lekarzem z powołania

Jutro jadę zrobić ta betę i szereg innych badań jakie zlecił lekarz tj. toxo,mocz,glukoza,vdrl, hcv,nic,toxo,igg,igm,tsh i wszystko prywatnie... Ale trudno dzidzia najważniejsza a na NFZ nie idę bo nie mają jak skontrolować dzidzi a już się zawiodłam na na NFZ bo lekarz powiedział że jest wszystko bardzo dobrze macajac po brzuchu a na drugi dzień miałam usg i okazało się ze puste jajo i to w 13 tygodniu
ja miałam ciaze zagrożona powinnam leki przyjmować, i niestety poroniłam w 13 tyg tak samo chodziłam na nfz a im sie usg nawet nie chce zrobić jak brzuch boli

Ja też prywatnie robię badania i chodzę do gina też prywatnie. Chociaż powiem Wam że pierwszą ciążę prowadził mi lekarz na nfz i był super, taki lekarz z powołania, czułam się jakbym chodziła prywatnie. Szkoda że się przeprowadziliśmy :/ ponad 150km dojazdu w jedną stronę to nie bardzo
@Adeline89 mnie często głowa boli :/ w poprzednich ciążach tak nie mialam

Ja też prywatnie robię badania i chodzę do gina też prywatnie. Chociaż powiem Wam że pierwszą ciążę prowadził mi lekarz na nfz i był super, taki lekarz z powołania, czułam się jakbym chodziła prywatnie. Szkoda że się przeprowadziliśmy :/ ponad 150km dojazdu w jedną stronę to nie bardzo
@Adeline89 mnie często głowa boli :/ w poprzednich ciążach tak nie mialam
i mnie właśnie problem z tym zaufaniem jest teraz a wiem że jak pójdę prywatnie to podejście jest zupełnie inne

Boże dziewczyny... ja tylko jem!!! Najadam się mega i po pół godzinie znowu nie mogę wytrzymac z głodu! :p
W domu czeka ogórkowa a ja biegiem musiałam po pracy isc po pizze. Moj nawet z roboty nawet nie wrócił :D
Zawsze 2 kawałki tej pizzy to był maks wszystkiego i to jak byłam glodna a dzisiaj 3 kawałki mimo że godzinę temu jadlam!
Jak tak dalej pójdzie to będę jak małe słoniątko :p
Powiedzcie mi ze w późniejszych miesiącach zacznę jakoś więcej spalać kalorii przez ciążę :p
A na dodatek oglądam jakiś serial "na ratunek 112" i zaczęłam raczej jak bóbr.. Bo jakaś kobitka rodziła w domu... To dziecko oczywiście wyszło z niej czyste i miało z 2 miesiące a pokazywali że to wczesniak. Wiedziałam że to bzdura a i tak ryczałam dalej...
te hormony chyba źle na mnie działają. ..

Boże dziewczyny... ja tylko jem!!! Najadam się mega i po pół godzinie znowu nie mogę wytrzymac z głodu! :p
W domu czeka ogórkowa a ja biegiem musiałam po pracy isc po pizze. Moj nawet z roboty nawet nie wrócił :D
Zawsze 2 kawałki tej pizzy to był maks wszystkiego i to jak byłam glodna a dzisiaj 3 kawałki mimo że godzinę temu jadlam!
Jak tak dalej pójdzie to będę jak małe słoniątko :p
Powiedzcie mi ze w późniejszych miesiącach zacznę jakoś więcej spalać kalorii przez ciążę :p
A na dodatek oglądam jakiś serial "na ratunek 112" i zaczęłam raczej jak bóbr.. Bo jakaś kobitka rodziła w domu... To dziecko oczywiście wyszło z niej czyste i miało z 2 miesiące a pokazywali że to wczesniak. Wiedziałam że to bzdura a i tak ryczałam dalej...
te hormony chyba źle na mnie działają. ..
później jeszcze bardziej sie tyje :p pod koniec ciazy to brzuch wybija na maksa

reklama
Do góry