Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje !! :-) cudne foto
Czyżbyś tez miala na kolejna srode?Gratuluję serduszka ja juz się nie mogę doczekać a to jeszcze 1.5 tyg
Oj biedko .... ale jak kreci to dobrze rokuje ciaza mi gin tak mowil ja tego ni mam he heja tez mam na kolejną srode bedzie sie czym chwalic.
@Niusia123 nie ma szans na serduszko, min 2 tyg musisz poczekac, dopiero w 5-6 zaczyna bic...
Widze ze ogorki dzis rządza, mnie tak kreci ze juz nie wiem co mam ze soba zrobic
No prosze to gratulacje dla mamy spokojnie na pewno sie jakos umowimy moze sie jeszcze jakas mamusia z Lodzi lub okolic znajdzie?Do końca podstawówki mieszkałam na retkini na Wilenskiej, a później cały czas na ul. Sienkiewicza na przeciwko parku Sienkiewicza.
Teraz niestety Ozorkow ze względu na pracę. Mam mamę w Łodzi ale daleko za Lodowa jeszcze. Ale chciał nie chciał jeżdżę co weekend te 40km w jedną stronę do braciszka. Bo po 20 latach moja mama sprawiła mi taki prezent ze mam 2,5 letniego braciszka który jest najkochanszy na świecie ❤
U mnie w pracy tez ogorkowa a ja pi kiszonej kapuscie nie mam checi na ogorki..tym bardziej kiszoneja tez mam na kolejną srode bedzie sie czym chwalic.
@Niusia123 nie ma szans na serduszko, min 2 tyg musisz poczekac, dopiero w 5-6 zaczyna bic...
Widze ze ogorki dzis rządza, mnie tak kreci ze juz nie wiem co mam ze soba zrobic
Sae krechy jest ciąża [emoji1]Robię właśnie ogorkowa mmm...
Moja sunia po operacji wszystko dobrze się skończyło. Kamień miała okropny.
Dzisiaj od połowy dnia jakoś bardzo boli mnie macica. Zawsze było lekkie bobolewanie a dzisiaj dość mocno. Zrobiłam kolejny test.. Jakoś lubię patrzeć na te 2 kreseczki. Znowu pierwsza wyszła ciążowa a dopiero później kontrolna więc chyba jest dobrze ?
A ja mam 3letnia siostre 22lata roznicy a pomiedzy starsza siostra 25Do końca podstawówki mieszkałam na retkini na Wilenskiej, a później cały czas na ul. Sienkiewicza na przeciwko parku Sienkiewicza.
Teraz niestety Ozorkow ze względu na pracę. Mam mamę w Łodzi ale daleko za Lodowa jeszcze. Ale chciał nie chciał jeżdżę co weekend te 40km w jedną stronę do braciszka. Bo po 20 latach moja mama sprawiła mi taki prezent ze mam 2,5 letniego braciszka który jest najkochanszy na świecie ❤