Truskaweczka2017
Moderatorka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak Antek ma 7 Hania 4 lataA co masz w domku juz? Ile maja lat?
Witaj zacznij pozytywnie myśleć i będzie lepiej to raz dwa przy ciąży wszystko jest tam bardziej ukrwione stąd mogą wynikać chwilowe problemy [emoji4]Dzień dobry, dziewczyny strasznie sie bojenad ranem był przytulanki z M. i po wszystkim miałam lekko różowawy śluz
nie powiem zeby sex byl baaardzo delikatny ale tez nie jakiś hardcor .... tak sie boje ze to moze byc poronienie
![]()
Niby czytalam ze sex nie moze nic złego zrobic ale... mam galopujace mysli
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Podpytaj gina myślę że rozwieje twoje wątpliwości obawy itd.Mam nadzieje ze do jutra do wizytt u mojego ginia moge poczekac ...
Poleż i obserwuj, to pewnie zadrapanie bo szyjka macicy jest spulchniona i mocno ukrwiona teraz, będzie dobrze :-)Dzień dobry, dziewczyny strasznie sie bojenad ranem był przytulanki z M. i po wszystkim miałam lekko różowawy śluz
nie powiem zeby sex byl baaardzo delikatny ale tez nie jakiś hardcor .... tak sie boje ze to moze byc poronienie
![]()
Niby czytalam ze sex nie moze nic złego zrobic ale... mam galopujace mysli