Truskaweczka2017
Moderatorka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak Antek ma 7 Hania 4 lataA co masz w domku juz? Ile maja lat?
Witaj zacznij pozytywnie myśleć i będzie lepiej to raz dwa przy ciąży wszystko jest tam bardziej ukrwione stąd mogą wynikać chwilowe problemy [emoji4]Dzień dobry, dziewczyny strasznie sie boje nad ranem był przytulanki z M. i po wszystkim miałam lekko różowawy śluz nie powiem zeby sex byl baaardzo delikatny ale tez nie jakiś hardcor .... tak sie boje ze to moze byc poronienie
Niby czytalam ze sex nie moze nic złego zrobic ale... mam galopujace mysli
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Podpytaj gina myślę że rozwieje twoje wątpliwości obawy itd.Mam nadzieje ze do jutra do wizytt u mojego ginia moge poczekac ...
Poleż i obserwuj, to pewnie zadrapanie bo szyjka macicy jest spulchniona i mocno ukrwiona teraz, będzie dobrze :-)Dzień dobry, dziewczyny strasznie sie boje nad ranem był przytulanki z M. i po wszystkim miałam lekko różowawy śluz nie powiem zeby sex byl baaardzo delikatny ale tez nie jakiś hardcor .... tak sie boje ze to moze byc poronienie
Niby czytalam ze sex nie moze nic złego zrobic ale... mam galopujace mysli