reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
1481392154-1d1mld.jpeg
myslicie ze sie udalo ? Sama niewiem juz

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój pierwszy test też tak wyglądał :-)
34bw3e3klzo38bw9.png

reklama
Mój był nawet bledszy i wyszła krecha po czasie dopiero.

Co do ciążowych odczuć to większość z nas ma takie dylematy. Pragniemy dzieciątka, a potem pojawia się strach... mi dla odmiany kończy się umowa o pracę.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój był nawet bledszy i wyszła krecha po czasie dopiero.

Co do ciążowych odczuć to większość z nas ma takie dylematy. Pragniemy dzieciątka, a potem pojawia się strach... mi dla odmiany kończy się umowa o pracę.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
GuaRaNa znam to uczucie bo mi też umowa się kończy i mimo że musi automatycznie wydłużyć się do dnia porodu, to tak naprawdę nie wiem czy będę miała do czego wracać po macierzyńskim :-( tylko że czy warto przez takie obawy rezygnować z kolejnego dziecka? Pewnie za parę lat mocno bym żałowała

Aluska gratulacje:):) cudownie i zostajesz z nami nie puscimy cie:)
angelika kochana tak czekamy do wizyty ja do wtorku :):) chociaz watpie czy sie cos dowiem ja pierwsza ciazke ksiazkowa bylo duzo prztulanka druga bylam 3 razy w szpitalu z krwawieniem nie znali powodu tak czasami bywa ale urodzilam zdrowa corcie :):)

reklama
Mam pytanie do mam które urodziły więcej dzieci. Czy mialyscie jakieś szczególne oznaki co cechowaly Wam że np będzie to dziewczynka lub chlopiec??
Ikulka tak przy synu wolalam slone rzeczy nie ciagnelo do mojej ukochanej czekolady przy coreczce potrafilam zjesc cala tabliczke:):) ale i tak myslalam ze drugi syn a marzylam o parce i dostalam:)

Do góry