GratulacjeRobiłam test dzisiaj, trochę wcześnie, ale przed pracą i druga kreseczka tym razem pojawiła się o czasie
Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeRobiłam test dzisiaj, trochę wcześnie, ale przed pracą i druga kreseczka tym razem pojawiła się o czasie
Wielkie gratulacje !!! Wspaniałe wieści !!!Robiłam test dzisiaj, trochę wcześnie, ale przed pracą i druga kreseczka tym razem pojawiła się o czasie
Ile dni po okresie robiłaś hcg ? Trzymam kciuki wiem co czujesz sama to przeszłam trzeba być dobrej myśli pozdrowionkaO kurcze ale mi się zrobiły zaległości Witam wszystkie dziewczyny i trzymam kciuki za wszystkie fasolki! Jutro idę powtórzyć bete ost mialam 109 zobacze ile podskoczyła przez tydzień na wizytę umówię się za ok 2tyg to bedzie ok 7tyg. Z objawów mam mega bolące piersi, senność, śluz, i jak tylko się przeforsuję to zaraz brzuch mnie kłuje. Jestem po jednym poronieniu, 9tydz, i boję się bardzo żeby teraz to się nie powtórzyło. Będę pracować do końca roku bo tak się umówiłam z szefem z suplementów to biorę metafolin (przetworzona forma kwasu foliowego, lepiej przyswajalna) i wit D3 bo też jest bardzo ważna do rozwoju dziecka
Pozdrawiam i usypiam w pracy
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Adeline 4 dni po spodziewanym okresie wynik wskazywal na 4-5tydz a według OM to 4t2dIle dni po okresie robiłaś hcg ? Trzymam kciuki wiem co czujesz sama to przeszłam trzeba być dobrej myśli pozdrowionka
Gratulacje, tylko podziwiać,że zdecydowaliście się tak szybkoNo to powoli i ja nieśmiało chciałabym dołączyć. Wczoraj na teście delikatna druga kreseczka. Z kalkulatorów wychodzi mi termin na 05.08. Może być też jednak później bo mam nieregularne te cykle. To będzie nasz trzeci maluszek. Jesteśmy już rodzicami trzy letniej Ani i półrocznej prawie Tosi. Pozdrawiam Was dziewczyny
Zauważyłam,że w każdym mieście są inne normy za granicą chyba też, u mnie wyszedł beta w dniu spodziewanej miesiączki 484,8ml a 4 dni później 3090ml teraz wychodzi niby 5 tydzAdeline 4 dni po spodziewanym okresie wynik wskazywal na 4-5tydz a według OM to 4t2d
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom