reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Zostawić was na dzień i tyle zaległości!
Witam wszystkie nowe osoby!
Ja ciągle czekam do rana, na powtórkę. Strasznie stresujące to wszystko jest :)

reklama
Witam nowe sierpniówki, widzę że terminami idziemy łeb w łeb :)) już pomału nie ogarniam a to dopiero początek, będą dochodzić nowe mamusie:)
Bądźmy wszystkie pozytywnej myśli, na pewne rzeczy i tak nie mamy wpływu. Kiedy macie jakieś wizyty? pewnie na USG niewiele jeszcze widać, planuję zwlekać jeszcze ze 2 tyg.
Chciałam się rozpisać ale takie spanie mnie wzięło że nie da rady, chyba przytulę poduszkę na chwilę :D

Witam nowe sierpniówki, widzę że terminami idziemy łeb w łeb :)) już pomału nie ogarniam a to dopiero początek, będą dochodzić nowe mamusie:)
Bądźmy wszystkie pozytywnej myśli, na pewne rzeczy i tak nie mamy wpływu. Kiedy macie jakieś wizyty? pewnie na USG niewiele jeszcze widać, planuję zwlekać jeszcze ze 2 tyg.
Chciałam się rozpisać ale takie spanie mnie wzięło że nie da rady, chyba przytulę poduszkę na chwilę :D
Ja byłam na usg w dniu planowanej miesiączki, bo zrobiłam testy i były pozyt., ale jeszcze nie było nic widać tylko czarna plama , dlatego lekarz kazał mi przyjść po 2 tyg. teraz idę 7Grudnia i mam nadzieję,że jakaś kropeczka będzie.

Ja mam test w niedziele i jeśli będzie pozytywny to czekam kolejne dwa tygodnie na usg. Jestem w takiej komfortowej sytuacji, że mój doktor przyjmuje piętro nizej :-D
Dzisiaj rano temp mi spadła do 36,5 a teraz rośnie to chyba dobry znak? Może oznaczać implantację, dobrze kojarzę ?

Ja mam test w niedziele i jeśli będzie pozytywny to czekam kolejne dwa tygodnie na usg. Jestem w takiej komfortowej sytuacji, że mój doktor przyjmuje piętro nizej :-D
Dzisiaj rano temp mi spadła do 36,5 a teraz rośnie to chyba dobry znak? Może oznaczać implantację, dobrze kojarzę ?
Tak niby wtedy się temp podnosi od 2+ w wzwyż, a u mnie też jest wyżej, bo zawsze miałam 36 góra a teram mam 36,5

reklama
Do góry