reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Mahoniowa a dzielnica spokojna?Wrocław jest piękny pewnie dlatego taki drogi.Zdawałam tam na studia ale wylądowałam w Katowicach niestety.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ikulka w szpitalu będziecie bezpieczni.

Ja po wizycie. Na szybko. Dziecię zdrowe jak rybka. Prawdopodobnie będzie kolejną sierpniową dziewczynką[emoji16]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje :-) kurcze same kobietki, ciekawe... To ilu mamy chlopcow? Bo nie wiem czy gdzies coś takiego jest na którymś watku?

Ikulka dobrze ze wszytko ok. Współczuję Ci tych stresow.

A co do dobrych rzeczy my dzisiaj ciacha wcinamy, niestety nie sa własnej roboty ale sa mega.

Załączniki

• DSC_0739.JPG
    DSC_0739.JPG
    937,8 KB · Wyświetleń: 63
Gratulacje :-) kurcze same kobietki, ciekawe... To ilu mamy chlopcow? Bo nie wiem czy gdzies coś takiego jest na którymś watku?

Ikulka dobrze ze wszytko ok. Współczuję Ci tych stresow.

A co do dobrych rzeczy my dzisiaj ciacha wcinamy, niestety nie sa własnej roboty ale sa mega.

Jak na razie chyba 2-3 chłopaczków, chyba, że coś ominęłam :p
Może tabelkę zrobimy ? :p

Dziewczyny jeszcze gorzej będziecie miały jak trzeba będzie wnieść wózek na te 3 piętro.
Ikulka trzymaj się w tym szpitalu.Dobrze że z dzidzią ok.
Natalkuś super wiadomości.
Mi się tak zdaje że kilka dziewczynek to się jeszcze chłopakami okaże.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dawno sie nie odzywalam. Jestem po badaniach prenatalnych- na szczescie wszystko jest ok, malenstwo rosnie prawidlowo . na prenatalnych zasugerowano dziewczynke, moj gin na badaniu usg przyziernosci pokazal nam cos odstajacego miedzy nogami ja tez przeczuwam chlopca :-)

reklama
Jejku ale się objadłam... 2 miski zupki tak smakowała jak nigdy...
Teraz bym zjadła pączka, smaka mi narobiłyście ale o tej porze u mnie to szansa jak na 6 w lotka

Do góry