reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Kotomiś zdrowka dla mamy.
Co do Rossmanna to fajne sa te karty znizkowe Rossne, nie wiedzialam ze cos takiego jest. A teraz sie przyda bardzo. :)

Anntryb u mnie w galerii tez nie ma stoiska z moda ciazowa. :/ Nawet w C&A.

reklama
@anntryb jak krotko po slubie? My 5 miesiecy, ale w pierwsze trzy cykle to za mocno sie nie staralismy. [emoji14]

W październiku braliśmy Ślub, z tego dnia będzie jedna pamiątka bo szwagierka w tym czasie zaciążyła, a my w kolejnym miesiącu :D Będziemy mieli dzieci w tym samym wieku ale ciąży w tym samym czasie nie polecam, rodzina tylko nasze ''stany'' porównuje, co jest trochę denerwujące :p

Evelinia mi też tak lekarka mówiła.Też jestem migrenowcem.W ciąży biorę paracetamol z kofeiną i działa na mnie bo sam paracetamol to nie.
Adeline napewno będzie dobrze.Oby szybko minęły te trzy tygodnie.

luska1979 czytałam o Twoich częstych bólach głowy, ale nie przypuszczałam że masz to dziadostwo , straszna męczarnia
Masz rację, że sam paracetamol może nie dać rady mi kazała nawet 1000 mg wziąść na raz po to by ból się nie rozkręcił bardziej ale niestety zazwyczaj i tak cierpię
A można wiedzieć co to za tabletki ? powiem szczerze nie wiedziałam, że coś z coffeiną mogę :D

@anntryb jak krotko po slubie? My 5 miesiecy, ale w pierwsze trzy cykle to za mocno sie nie staralismy. [emoji14]

My tez w lipcu ślub :)
A u nas z kreseczkami było tak, że zrobiłam sikańca od tak nie wierząc, że wyjdzie myślałam, że to znów zaburzenie i kiedy coś tam wyszło mój był akurat za drzwiami i zawołałam: zapal światło bo tam lepsze, M: po co?
J: No bo dobrze nie widzę, ale chyba dwie kreski wyszły
M: Ale gdzie
J: No tu zobacz, są czy mi się zdaje
Zatkało go na chwilę a potem: ale co to znaczy...

@anntryb o rety, rzeczywiscie ekspresowe tempo! Super, ze wam sie tak udalo. Wzorowa płodność :D
Sa plusy i minusy, tez by mnie to wkurzalo, bo fajnie jest byc ta jedna w cwntrum uwagi ale z drugiej strony mozecie przeżywać ciaze wspolnie no i dzieciaczki beda mialy towarzystwo. :)

@kotomiś my 2 lipca, a wy? Skwar byl kosmiczny.. ponad 30st a nastepnego dnia deszcze i ochlodzenie.

reklama
2go :) i był mega skwar :) mój fotograf się przebierał bo płynęło po nim a podczas szykowania wietrzyłysmy się lodówką w kuchni xD i zamrażalką to nam pogoda trzymała się do wtorku, w pon udało się zrobić jeszcze sesje z fajnym niebem

Do góry