reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Adelinka trzymaj się! !
Kurektynka Ty też kochana!!To pewnie Nic groźnego! !
Mahoniowa lezakuj!!!

Byłam w lidl...te spodnie fajne gatunkowo! Ale kurde rozmiar M taki ogromny że szok, że dwa razy bym się owinęla. Jestem niepocieszona...
Artykułów dla bobo Jeszce nie biorę wyrzec tylko popatrzylam
Ja tez kupilam staniki i spodnie te szare. Wzielam s bo jak odpakowalam m to takieee duże. S też duże ale zostawię bo jak brzusio podrośnie to bez bez sam raz

reklama
Właśnie @dzag82 melduj nam się tu! No chyba że walczysz znowu z NFZ. Melduj się tak czy siak.

Ja robiłam test 1 dzień po terminie @. W poprzednim cyklu obiecałam sobie że nie będę testować jak maniaczka. Ale mnie tknęło. Na teście pisało żeby nie odczytywać wyniku w czasie dłuższym niż 5 min. I rzeczywiście nic nie było. Dopiero po tych 5 min. taka blada kreska że myślałam że zwidy mam. Na jednym to na zdjęciu wcale nic nie widać. Obudziłam mojego o 6 rano hahaha na baczność stanął prawie ;)
@myycha u Ciebie to romantycznie ww dwoje testowanie :D
1486042401-aaaaaa.jpeg

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Angelika:) super reakcja :-D

@luska1979 ja tez z utesknieniem czekam na to bulgotanie i pozniej kopniaczki ;-)

@atfk jak czytam kolejna reskcje po tescie to juz mi oczy lzami zaszly... :-)

No i siedze i rycze przez Wasze historie... kuwa klawiszy nie widze... :-D

Ja zroblam testa z ranca jakosc dwa dni po terminie @ , bo mialam wieczorem dentyste ;-) , i do meza esa ze na Swieta na bank pije bezalkoholowe pifo :-D .

@Adeline89 kciuki za wyniki!!! Ciesze sie, ze sprawnie poszlo, trzymaj si kochana!!!

@kurektyna SUPER wiesci, bardzo sie ciesze, ze z dzidzi wystko w porzadku :tak:

Ja do Wawy mam jakies 1100km, wiec tez nie dojade :-(, ale chetnie poczytam relacje i poogladam fotki z Waszego spotkania :-D

@o.paulina a ja dzis o Tobie myslalam ;-)

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jak dotarłam do lidla to były resztki tylko bluzek... I kupa ubranek ale ubranek nie kupowałam. Za to zgarnęłam banany bo ładne i duże :D I pomyliłam mięso. Zamiast łudek z kuraka kupiłam udka z kaczki na rosół. Ehhh...
Wiem też, że nadal sklepy spożywcze mi śmierdzą i nadal trzeba je omijać.
Potem nawiedziłam rossman - wyszłam z stamtąd wkurzona bo jak nigdy wykupili tam mój szampon... Wrrr musiałam kupić zastępczy, przynajmniej szybciej się skończy bo teraz co drugi dzień muszę głowę myć.

Jak wychodziłam czułam się świetnie chwila na dworzu wśród spalin i znów mnie mdli... Ehhh te cho@@#%%ne powietrze. Chce mieszkać na wsi... Nie mogę się doczekać wiosny kiedy wyjedziemy do rodziny na mazury.

Wszystkiego NAJ a zwłaszcza szczęśliwego doczekania do końca dla naszej solenizantki. Moja mama też świętuje dziś urodziny tyle, że w łóżku dowiedziała się, że ma zapalenie płuc.

No i na koniec produkcja taka, że nie idzie was nadrabiać

U was w każdym H&M są ubrania dla mam? Przeszłam 2 piętra w swoim i nic dla ciężarnych nie znalazłam :/

reklama
Pisałyście coś o przeczuciach... nie mam nadal żadnych ale to zupełnie żadnych, niczego też się nie spodziewam bo zaskoczyliśmy w momencie jak nie miałam długo okresu przez zaburzenia z hoshi więc nawet cięzko nam gdybać. Mamy nadzieję, że 10go coś da radę podejrzeć.

Do góry