reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Cześć:)
Wczoraj skończyliśmy 3 miesiące :)
Też się śmiejemy już na głos, ale to musi być pełen brzuszek, czysta pieluszka i wyspana żeby można było ją rozśmieszyć :)
Za to dziś mamie daje w kość Milenka bo od 6,30 do tej pory w sumie spała tylko godzinę a ja dziś w domu sama z nią.. nie mam siły już
A nie da się iść na spacer bo strasznie wieje i co chwilę wiatr przepycha czarne chmury z których spadają ulewy, więc byśmy wróciły całe przemoczone.

A my do szczepienia w piątek idziemy a moja córcia dzielnie znosiła poprzednie szczepienie to liczę na to że i tym razem będzie dzielna bo w końcu to aż 3 ukłucia.

reklama
Bunia super :-)

Cina kciuki żeby już uszko było czyste

Lidia u nas też spacery odpadają przez tą pogodę..

My jesteśmy w trakcie badań ale usg mamy już za sobą i brzuszek jest ok, sporo węzłów jest za uszkami i wg dr mają strukturę raczej zapalną nie nowotworową ale dopiero dzisiaj na 16 mamy hematologa więc trzymajcie kciuki żeby się okazało że mam zdrowe dziecko

Sann naszego jak kladziemy miedzy 20, a 21, topospi z 40 minut i wtaje, a na noczasypia 23-24, ale pierwsza pobudkemamy 5-6 i do 9-10potafi pospac;]
Martuszka trzymamy kciuki

Dzięki dziewczyny ;*
My już po hematologu i poradni chorób zakaźnych oraz bioderkach. Jak na razie wszystko wygląda dobrze, wyniki krwi nie wskazują na żadną chorobę, dziś jeszcze robiliśmy toksoplazmozę ale to do konsultacji dopiero w połowie stycznia. Ponoć te węzły chłonne już nie zejdą bo są przerośnięte ale nie mamy czym się martwić. Teraz musimy tylko dojść do tego co jest przyczyną powracającej wysypki bo są różne teorie od alergii pokarmowej po łojotokowe zapalenie skóry ale może we wtorek dermatolog to wyjaśni..
Bioderka mamy w porządku więc chociaż jeden problem z głowy
Dzisiaj dr stwierdziła że rzadkie kupy jednoznacznie wskazują na alergię pokarmową, Wasze dzieciaczki przy kp robią zbite kupki?

Martuszka nam mówiła lekarka i też czytałam że przy kp normalne są rzadkie kupki, że zbite to nie dobrze. Moja córa robi tak co dwa dni i rzadkie, lejące i jest dobrze ;)

Jutro szczepienie nas czeka.
A dziś w końcu udało się iść na spacer ;)

reklama
Do góry