reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
No kopiuj i wklej robię ze u sie wysłało i nie chce i juz sie zdenerwowałam dziewczyny wybaczcie [emoji24][emoji24][emoji24]

Szymonek raczej zasypia przy cycu i odkładam go do łóżeczka a jak w nocy budzi się do karmienia to biorę już bo do nas na łóżko i tak spi z nami do Rana.

Mamuski pytanie do Was czy tylko mój jest taki klops że już większość ubranek mamy na 74?

Uuu, klopsisko :-) a długi jest? I to tez zależy skąd ubranka, rozmiarówka sie różni.
Mój jest chudy i długi i niedługo 68 bedzie małe. Ale 74 jeszcze szerokasne jest.

Bunia, mi urywa posty jak wstawiam buzki z klawiatury a nie te gotowe z bb

Bunia hehehe normalnie :-) Jak ja się odsuwam to za chwilę mały turla się i jest znowu blisko aż nad ranem wychodzi na to że ja za chwile wpadnę z łóżka :-) Ostatnio przekładam go do łóżeczka ale i tak jak się budzi na karmienie to zostaje już do rana w łóżku ale też śpimy razem całą noc :-)

reklama
u nas Radzio spi w swoim lozeczku. ja w nocy karmie na siedzaaco wiec zawsze go odkladam. tylko czasem nad ranem zostaje w naszym lozku jak np kolo 5 zje i nie chce spac.

aneczka to masz klopsika. u nas wiekszosc ubranek na 68 i niektore jeszcze 62. chociaz jedne body na 74 juz odlpzylam bo za male:-)

Do góry