reklama
Anney - a pomyśl że ciebie nagle ktoś bierze na stół, nic nie tłumaczy tylko rozgina nogi. .każdy je spina odruchowo.
To nie świadczy o wzmozonym napięciu.
Niestety wzmożone napięcie rodzice często sami serwują dzieciom nieprawidłowo je podnosząc, nosząc źle itp.
To nie świadczy o wzmozonym napięciu.
Niestety wzmożone napięcie rodzice często sami serwują dzieciom nieprawidłowo je podnosząc, nosząc źle itp.
anney
Fanka BB :)
Lucere, ja nie mowię ze mija ma wzmożone napięcie, absolutnie nie! Wg mnie z lea jest wszystko ok. Dla mnie normalnym jest ze dzieci sie spinają w takich sytuacjach.
Jedyne co mnie zastanawia to jej spinanie sie gdy idę po schodach. Normalnie sie skurcza, robi czerwona i napręża w tym przykurczu, wstrzymuje tez oddech.
Jedyne co mnie zastanawia to jej spinanie sie gdy idę po schodach. Normalnie sie skurcza, robi czerwona i napręża w tym przykurczu, wstrzymuje tez oddech.
Panikara współczuję stresu i trzymam kciuki za zdrówko Szymka [emoji8]
Młody po powrocie taty oczywiście z diabełka zamienił się w aniołka, a ja mówiąc codziennie jaki jest nieodkładalny i absorbujący wychodzę kolejny raz na schizofreniczkę [emoji12]
Po obiedzie nakarmiłam młodego i zakomunikowałam mężowi, że wracam za godzinę, bo mam umówione spa [emoji6] I tak siedzę pachnąca, nabalsamowana i z ułożonymi włosami przed tv, a młody oczywiście z łatwością został uśpiony przez tatusia [emoji16] Przewiduję w najbliższej przyszłości pierwsze wychodne [emoji7]
Młody po powrocie taty oczywiście z diabełka zamienił się w aniołka, a ja mówiąc codziennie jaki jest nieodkładalny i absorbujący wychodzę kolejny raz na schizofreniczkę [emoji12]
Po obiedzie nakarmiłam młodego i zakomunikowałam mężowi, że wracam za godzinę, bo mam umówione spa [emoji6] I tak siedzę pachnąca, nabalsamowana i z ułożonymi włosami przed tv, a młody oczywiście z łatwością został uśpiony przez tatusia [emoji16] Przewiduję w najbliższej przyszłości pierwsze wychodne [emoji7]
Akuku
Fanka BB :)
Anney n zrobili usg bioferek ze ezgledu na to ze ja mialam biodra chore.. moze sciemnijcie ze Seba mial dysplazje jako dziecko i jej zrobia ?
Chlopcom moim nie zrobili.. na szczescie wsio ok.
Panikara tule mocno ! Oby za 8 tyg sladu nie było!!!
Zuzzi u mnie ostatnio na odwrot Ala dzis spala w dzien 5 godzin..za to popoludnia masakra..
Ale dobrze bo ja i tak mam duzo do roboty wiec jak Ala jest grzeczna yo duzo zrobie w dzien i popoludniu moge ja spokojnie nosic
Chlopcom moim nie zrobili.. na szczescie wsio ok.
Panikara tule mocno ! Oby za 8 tyg sladu nie było!!!
Zuzzi u mnie ostatnio na odwrot Ala dzis spala w dzien 5 godzin..za to popoludnia masakra..
Ale dobrze bo ja i tak mam duzo do roboty wiec jak Ala jest grzeczna yo duzo zrobie w dzien i popoludniu moge ja spokojnie nosic
reklama
Anney - ok, coś źle zrozumiałam bo na szybko czytałam. Masz rację, to absolutnie normalne że się spina dziecko w takich momentach. Takie badanie jakie zrobił lekarz że pokrecil nóżkami jest wystarczające żeby stwierdzić czy jest ok czy nie ma pewności. Jakby miał jakieś podejrzenia pewnie by wysłał na usg. W pl tak przynajmniej robią. Tu w es też nie ma rutynowego usg. Tylko jak lekarz ma jakieś podejrzenia. Ale oczywiście jeśli chcesz możesz zrobić prywatne usg.
A jak chodzisz po schodach to jak nosisz Lole?
W sensie w jaki sposób, ?
Panikara - o kurcze. . Złe wieści .oby za 8 tyg okazało się że się samo wchlonelo
A jak chodzisz po schodach to jak nosisz Lole?
W sensie w jaki sposób, ?
Panikara - o kurcze. . Złe wieści .oby za 8 tyg okazało się że się samo wchlonelo