reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Hejka mamusie
usmiech.gif
Mam taki problem mój synek ma 2 miesiące i pije mleko modyfikowane NAN PRO RL od początku strasznie ulewa a od 2 tygodni ma bolesne kolki. Czy to może być od mleka? Nie pomagają mu ani krople ani herbatka. Czy warto zmienić mleko po 2 miesiącach ?

reklama
Wow ale gubasy[emoji12]do wagi lekkiej nie naleza[emoji3][emoji3][emoji3]

Lucere no wlasnie mialam pisac zebyscie wpadli chociaz na kawe czy cos.
Do kiedy zostajecie? My wracamy w sobote 17.10 wieczorem.

Nico z dwugidzinnej drzemki. 40 min spania.
Ale jest spokojny wiec chyba wskocze na minute pod prysznic

Ostatnia edycja:
Dzisiaj mój Tymcio wzorowo śpi w dzień, pewnie przez to ze w nocy sobie zrobił dwugodzinną aktywność :p w końcu podłogi odkurzyłam i zmyłam. My też jesteśmy typem wagi ciężkiej choć teraz dokładnie nie wiem ile waży ale jak się urodził to ważył 4100 :-D

Lilija, jak podziebiony to ja bym nie szczepila. Ale do pediatry mozecie sie pokazac, przy okazji sprawdzisz wage :-)

Lucere, a co robisz, jesli mozna zapytac? Bo ty maualnie sprawna bardzo jestes dziewczyna :-)

Chilling, "zabawy fundamentalne", moze mialas cos o tym na uczelni. Generalnie baaardzo polecam te ksiazeczki kazdej mamie.

Ruda, wyluzuj, mamy tak maja. Jak bylysmy male to zupki byly juz w 3cim mcu, wiec dla niej to moze byc inny swiat. Po prostu nie bierz do siebie, ufaj w to co robisz i zobaczysz, ze nagle sie okaze ze ona nie jest taka zla. Ja sie nauczylam nawet czasem sluchac mojej mamy, hahaha :-D

Ja dziewczyny sie ciesze z naszej wagi. Przybiera, ale nie jakos super duzo, wiec ramiona mi sie tak nie mecza od noszenia. Wszedzie sa jakies plusy :-)

Akuku, Warszawa niestety, tez bym czasem chciala na zakupy do UK podskoczyc na te wasza wyprzedaze! Przepis na kawe poprosze.

Blerka, ja jutro zapodaje takie ciacho. Akurat musze jaja wykonczyc, dzis 2 tortille hiszpanskie robilam na obiad, z karmieniem w miedzyczasie :-)

Cinamona, Lucere, my z Diego ja jutro zakladamy kozuch i kommbinezon zimowy i smigamy na nasz balkon z kawa od Akuku i brownie Blerki, a co!

cina - ogólnie w Andaluzji do 19.10. Ostatnie dwie noce (sob, ndz) w Granadzie będziemy. Daleko jest do Ciebie z Granady? W pon wracamy do naszego Tres Cantos..

Lunera - haha, to żeś napisała :D pewnie ze manualnie sprawna jestem, ale pracę zdalną mam na komp :D Wiec do tego żadnych zdolnosci manualnych nie trzeba :D Robie za rejestratorkę medyczną rozliczajac nfz w jednym osrodku w Wawie :D
A swoją drogą z zawodu jestem fizjoterapeuta niemowląt więc rzeczwiście pracuję rękami :)

Lucere, to wracajcie do nas szybciutko! Nie tylko buciki bedziemy zamawiac ale i masaze i cwiczenia dla maluszkow :-)

Suwinam jak siw rozpedzisz z tymi podlogami to zapraszam do nas! Ostatnio musze smigac co 2gi dzien, ale juz sie umowilam do fryzjera z sunia, wiec bedzie lepiej.

Zuzzi, co tak zamilklas? Jestescie na jakichs badaniach z Alkiem, wszystko dobrze?

A jaka sprytna ta matka jeszcze, stół bez kantów, żeby mały Leon guzów sobie na wiosne nie ponabijał :-D:-D:-D

Zuza, Filip równo przybiera, więc tylko się cieszyć. Bicepsy sobie już mozesz na silowni odpuscic:tak:

reklama
Do góry