reklama
loveboiled
Fanka BB :)
Sann to jest dla wcześniaków siatka?
sann91
Loveboiled hmm nie mam pojęcia
loveboiled
Bo trochę mi coś nie odpowiada w tym bo według mojej siatki ta waga w 11 tygodniu za chiny nie jest na 90 centylu
sann91
W aplikacji musiałam zaznaczyć który tydzień ciąży się urodziła
loveboiled
To może bierze to pod uwagę bo według mojej to 9 centyl
sann91
Hihi do końca nie rozumiem tych siatek
To co mam powiedzieć jak mój młody przez 1 mies przytyl 1,5 kg? W tych statkach dla dzieci kp co wrzucalyscie jest poza skala.. W tych tradycyjnych na górnej granicy..
Trochę mnie to martwi. Lekarz mówił że wszystko ok.
Trochę mnie to martwi. Lekarz mówił że wszystko ok.
anciikowa
Cina tylko że Hugo dwa razy starszy od Leona hahaha
Blerka słuchaj dr Agaty vel Akuku nie jakichś śmiesznych pediatrow!
I znowu ciśnie mi się na usta "Leony tak majo!" Nasi chłopcy będą forumową potęgą Blerka! Mój Leo jutro kończy 5 tydzień co oznacza że w 5tyg przybrał 1,3kg! Waga urodzeniowa 3830g a dziś 5120g! Szok! Poza tym brzuszek miękki, to co mi się wydawało zapchanym głęboko noskiem to się okazało sapką, pleśniawki nie są plesniawkami tylko gruczołami, pleśniawek nie mamy Jednym słowem okaz zdrowia ten nasz Leo, tylko przybrał w miesiąc tyle, ile powinien przybrać w 2 miesiące! :O
Blerka słuchaj dr Agaty vel Akuku nie jakichś śmiesznych pediatrow!
I znowu ciśnie mi się na usta "Leony tak majo!" Nasi chłopcy będą forumową potęgą Blerka! Mój Leo jutro kończy 5 tydzień co oznacza że w 5tyg przybrał 1,3kg! Waga urodzeniowa 3830g a dziś 5120g! Szok! Poza tym brzuszek miękki, to co mi się wydawało zapchanym głęboko noskiem to się okazało sapką, pleśniawki nie są plesniawkami tylko gruczołami, pleśniawek nie mamy Jednym słowem okaz zdrowia ten nasz Leo, tylko przybrał w miesiąc tyle, ile powinien przybrać w 2 miesiące! :O
reklama
sann91
U nas najniższa waga to 1940 w dwa miesiące 4400