reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Akuku - mi kazali przejść na mm bo:
1. za dużo przybrał
2, ma kolki
3, zielone kupy
4. ból brzuszka
5. nie śpi w dzień
6. chce być ciągle noszony

Pediatrzy to chyba za to kase dostaja jak ktos zrezygnuje z kp na rzecz mm

reklama
Akuku - mi kazali przejść na mm bo:
1. za dużo przybrał
2, ma kolki
3, zielone kupy
4. ból brzuszka
5. nie śpi w dzień
6. chce być ciągle noszony

Pediatrzy to chyba za to kase dostaja jak ktos zrezygnuje z kp na rzecz mm

A matuchno co za bzdury... Powinno się za coś takiego dyplomy odbierać :(

Moje dziecko z dnia na dzień coraz bardziej mnie zadziwia dziś odkrył że ma paluszki i rączki i dał mi się spokojnie wykąpać i ubrać. Pierwszy raz wzielam go ze sobą do łazienki. Włożyłem go do bujaczka a on grzecznie sobie lezal i się cieszył a potem już w pokoju sam zasnal a i bujaczku nie mamy wibracji. Teraz co prawda cyckujemy ale tak mnie zaskoczył że szok :-)

Załączniki

• 1443179386611.jpg
    1443179386611.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 55
  • 1443179403945.jpg
    1443179403945.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 54
Love wczoraj wyslalam zaproszenie to moze juz mnie przyjeli.. nie bylam na fb dzisisiaj.

Blerka ja sie smieje ze dostaja turnusy wakacyjne za ilosc sprzedanego mm w aptece obok ptzychodni buhaha.

Sann musze sobie sciagnac ta aplikacje.

Lucalew kochany ten Twoj Michas ;)

reklama
Lucalew to u nas od dwóch dni podobnie. Odkąd skończył się skok rozwojowy [emoji122] Coraz lepiej wychodzi nam też ustalenie porządku dnia. Od dwóch dni wstajemy ok 8. Młody jeszcze chwilę leży sam w łóżku, a wtedy ja się myję. Jak zaczyna jęczeć to wsadzam go do wózka i wiozę do kuchni gdzie robię i jem śniadanie. Później oglądamy chwilę tv i za parę minut cyc. Ok 11 robimy wspólną 2 godzinną drzemkę. Wieczór też wychodzi nam w miarę. Jak nie udaje się uśpić go cycem to o 20 kąpiel i wtedy o 21 najczęściej śpi do 23-24.
Truję Wam o tym bo jestem zadowolona i dumna z postępu [emoji122][emoji4][emoji122]

Do góry