reklama
sann91
Fanka BB :)
Akuku dobrze że my ciebie mamy :-*
sann91
Dziewczyny ja mam taka aplikacje moje dziecko , tam wpisuje wage cm i sa tez siatki centylowe . Jak dla mnie bardzo przydatna aplikacja 
G
gość 94049
Gość
Akuku - mi kazali przejść na mm bo:
1. za dużo przybrał
2, ma kolki
3, zielone kupy
4. ból brzuszka
5. nie śpi w dzień
6. chce być ciągle noszony
Pediatrzy to chyba za to kase dostaja jak ktos zrezygnuje z kp na rzecz mm
A matuchno co za bzdury... Powinno się za coś takiego dyplomy odbierać
lucalew
Moje dziecko z dnia na dzień coraz bardziej mnie zadziwia dziś odkrył że ma paluszki i rączki i dał mi się spokojnie wykąpać i ubrać. Pierwszy raz wzielam go ze sobą do łazienki. Włożyłem go do bujaczka a on grzecznie sobie lezal i się cieszył a potem już w pokoju sam zasnal a i bujaczku nie mamy wibracji. Teraz co prawda cyckujemy ale tak mnie zaskoczył że szok :-)
Załączniki
G
gość 94049
Gość
Sann moje dziecko z Agory czy medycyny praktycznej?
Luca a będzie coraz więcej takich chwil ☺
Luca a będzie coraz więcej takich chwil ☺
Akuku
Love wczoraj wyslalam zaproszenie to moze juz mnie przyjeli.. nie bylam na fb dzisisiaj.
Blerka ja sie smieje ze dostaja turnusy wakacyjne za ilosc sprzedanego mm w aptece obok ptzychodni buhaha.
Sann musze sobie sciagnac ta aplikacje.
Lucalew kochany ten Twoj Michas
Blerka ja sie smieje ze dostaja turnusy wakacyjne za ilosc sprzedanego mm w aptece obok ptzychodni buhaha.
Sann musze sobie sciagnac ta aplikacje.
Lucalew kochany ten Twoj Michas
reklama
Lucalew to u nas od dwóch dni podobnie. Odkąd skończył się skok rozwojowy [emoji122] Coraz lepiej wychodzi nam też ustalenie porządku dnia. Od dwóch dni wstajemy ok 8. Młody jeszcze chwilę leży sam w łóżku, a wtedy ja się myję. Jak zaczyna jęczeć to wsadzam go do wózka i wiozę do kuchni gdzie robię i jem śniadanie. Później oglądamy chwilę tv i za parę minut cyc. Ok 11 robimy wspólną 2 godzinną drzemkę. Wieczór też wychodzi nam w miarę. Jak nie udaje się uśpić go cycem to o 20 kąpiel i wtedy o 21 najczęściej śpi do 23-24.
Truję Wam o tym bo jestem zadowolona i dumna z postępu [emoji122][emoji4][emoji122]
Truję Wam o tym bo jestem zadowolona i dumna z postępu [emoji122][emoji4][emoji122]