reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
lucalew skoro przybiera na wadze a nie spada to nie rozumiem podejścia twojego pediatry młodsza na piersi przybierała na wadze ok kg ale był tez i 600 g w 6 tyg pomyślałam, że to mało ale pediatra nic nie powiedziała natomiast pielęgniarka skomentowała a ile pani by chciała by ważyła wagę dziecko ma prawidłową także nie martw tym się za bardzo

Sann mi tez sie gdzies obilo o uszy ze z tymi skokami to wiek dziecka trzeba korygowac jesli wczesniej urodzony.

Lucalew widac ze ci bardzo zalezy na kp wiec trzymam mocno kciuki oby obylo sie bez mm. Wiecej pomyslow nie dziewczyny daly nie mam wiec nie doradze nic juz madrego.

U nas tez raczki budza fascynacje i Radus uwielbia mate edukacyjna. Zaczyna siegac do wiszacych zabawek i sie cieszy na glos. Za to nie przepada za bujaczko-hustawka wiec czesciej siedzi w nosidle samochodowym jesli musze go zabierac np do lazienki czy kuchni.

Dzis montuja mi zabudowe w korytarzu i lazience i starszaka pokoju takze halas w domu niesamowity ale tak sie ciesze ze w koncu bedzie ladnie i czysto bo mam juz dosc tych pudel i workow porozstawianych po calym mieszkaniu

reklama
Do góry