reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Ja od siebie mogę polecic Cecelie Ahern "Pamietnik z przyszłośc"
Katarzynę Michalak i jej 3tomowy sklepik z niespodzianką i kolejna trylogię Ogród Kamili, Zacisze Gosi/Przystań Julii
Anna Ficner-Ogonowska Alibi na szczęście i kontynuacje:)

Biahaha Beatko racja, pozniej dochodzi 15 tomow sagi o czarnoksiezniku i 20 o krolestwie swiatla :-) mam w domu wszystkie :zawstydzona/y: polecam kazdej !!! I cukiernie tez tylko trzeba szybko czytac zeby imiona sie nie mylily bo jest 'pisana' w roznych latach wiec trochecsie tych imion przewija. Aoe naprawde leciutka, ostatnio meczylam Dom, w ktorym Mariam Petrosyan i powiem wam ze nie zmeczylam jej, doszlam do polowy. Ciekawa jest ale bardzo pezygnebiajaca i ciezka

Kyminalow nie czytam :-(
a i jeszcze zeby podkreslic jak bardzo podoba mi sie cukiernia pod amorami.... ja nienawidze polskich ksiazek a ta jest naprawde super :-)
Borysiatko trza dodac twoje tytuly do ksiwzek ktore wypozycze nastepnym razem:-)

Magdus jesli lubisz takie lekkie czytadła to na pewno Ci się spodobają:) Na razie zastój mam w czytaniu przez te cholerne egzaminy;/ Ja rzadko chodzę do biblioteki. Wolę mieć własną książkę niż wypożyczoną:) W naszym nowym domu założę biblioteczkę:)

reklama
Kopfer wspolczuje bardzo.

Yoohoosek ja mam z 1 ale nie przejmuje sie tym za bardzo. Masz prawo wyjsc czy do sklepu czy na kontrole do lekarza np.
W poprzedniej ciazy dostalam l4 od mojej doktor diabetolog z 2 ze moge chodzic. Rodzinny tez moze Ci wystawic wiec moze od rodzinnego popros nastepne l4.

Wlasnie wrocilam od mojej pani diabetolog, zlota kobieta powiedziala mi ze moglam smialo do niej sms wyslac wczoraj :-)
Ktoras pytala o wynik cukrow. Nie wiem ile to w molach ale na czczo nie powinno byc wiecej niz 90 mg/gl a po 1h po posilku do 120 poziom cukru. Krzywa cukrowa chyba sie robi ok 24 tc. Ja mialam cukrzyce przed ciaza wiec mialam takie badanie robione dawno temu w szpitalu.

Do góry