reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Cześć dziewczyny, myślałam ze @ wczoraj przyszła ale jednak nie, plamialam kilka godzin a później juz nic i dzisiaj tez nic za jilka dni powtirze test

Hej dziewczyny, witam wszystkie nowe mamuski :-)
Magdus rozumiem Cie doskonale ja pomimo starania sie myslenia pozytywnie od wczoraj czuje lek o kolejna sobotnia wizyte. Zajmuje mysli czyms innym bo co mi pozostalo ehhh niech ten I trymestr szybko minie bo zwarjuje :-(
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty :-)

Piszcie o tych porodach będzie wiadomo czego się spodziewać :-) chociaż z naszą służbą zdrowia zawsze może być różnie... Ja tam mam strasznego pecha do lekarzy więc porodu wolę sobie nie wyobrażać :;-)
A koleżanki z pracy faktycznie już z 3 miesiące temu zauważyły, że się zaokrągliłam i po tym poznały, że to ciąża więc się trochę zdziwiły na wieść że to 7 tydzień :-) Wróżki po prostu.

Mmm pomidorowa...:-)

Magdus jak ja Cie rozumiem!!! Tez czekam na jutrzejsza wizyte zeby zaczac mysle ze jestem w ciazy. Do tej pory jakos boje sie zeby nie cierpiec i nie rozczarowac sie...

Takze prosze o kciuki jutro o 13:30 :D

Hey!

Ja tylko krótko. Gratuluje udanych wizyt, 3mam kciuki za nadchodzące ;) Ja mam wizytę pojutrze aaaa boję się ;)

reklama
Fiołeczka jeszcze 4 minuty i wizytka:-) kciuki

Muffi nie bój się nie jesteś sama:-)

Lovebolied ja też dzisiaj mam pomidorowa:-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry