reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Czesc laseczki ! Ja po wczorajszym padam na twarz... 10,5h w pracy... Na koniec to juz marzylam tylko o lozku :-)
Dzieki dziewczyny za dobre slowa i za wsparcie :tak: Zakupilam czosnek i cebulke i dzis chyba takie bedzie sniadanko :-)

Rosół?! O matko, ale bym zjadla :-D Najlepiej od tesciowej :-)
Lucalew a ja wczoraj wieczorem papryke ! Niezwykle, poniewaz nienawidze papryki :-)
Kasietta gratuluje pieknego fasolinka i dobrych wiadomosci :tak: I teraz kazda z nas bedzie przynosic tylko takie wiadomosci !
Fioleczka gratuluje i witaj w naszym gronie ;-)
Beatko ja dzis bede z mezulem ogarniac chatke, ale taaaaak mi sie nie chce :zawstydzona/y: Ty tez masz jutro wizyte tak? :-)
Ewelinka na pewno wszystko bedzie ok :tak: Skoro wtedy sie udalo, to nie widzimy teraz innej mozliwosci :-)
Starajaca pewnie, korzystaj :tak: U mnie glownym problemem jest to, ze ja sie po prostu zapominam ze w ciazy jestem :-) I dlatego w pracy latam itp... Ale troszeczke juz zwalniam, tym bardziej jak dostane l4 to chyba siade na tylku i tak az do sierpnia :-)
Milej i nudnej niedzieli kochane ;-)

reklama
Kochane mam pytanie czy tez tak macie ze niemozecie spac od samego poczatku ciazy ja normalnoe nie moge znalesc wygodnej pozycji co jest jak juz teraz a co bedzie pozniej ?? Ale dla dzidzi zniose wszystko ;)

Dzień dobry kobietki! Jak tam samopoczucie? U mnie oki, gdyby nie ból piersi to bym w ogóle zapomniała że w ciąży jestem :) Nudności ani wymioty mnie nie męczą, z synkiem w ogóle ich nie miałam. Idę w środę prywatnie do lekarza bo nie wytrzymam do 08.01

Fioleczka ja tez prwatnie we wtorek ale ja to ze strachu bo 2 razy w7 tyg poronilam i chce jak najszybciej byc i wiedz co sie tam u mojego skarba dzieje bylam juz :)

Ja miałam pierwszą ciąże zagrożoną także dość często musiałam w szpitalu leżeć ale wtedy miałam więcej stresów i to miało duży wpływ. Teraz chce sprawdzić czy wszystko jest oki no i denerwuję się bo mam niedoczynność tarczycy...

reklama
Ja często mam problem żeby usnąć, w nocy się wierce i do tego synek się budzi ostatnio.. Wiec nie wysypiam się za bardzo..

Do góry