reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Gratulacje Anma14 oby i u mnie to wyszlo ze testy sie nie mylily

Załączniki

• 1418145884821.jpg
    1418145884821.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 71
  • 1418145912195.jpg
    1418145912195.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Anma14 gratuluję serdecznie!
magdus ja w tym roku zgubiłam 15kg, ale do wagi idealnej jeszcze 10 by się przydało. Po ciąży pewnie wrócę do punktu wyjścia, ale co tam:-D

Anma14 no pięknie gratuluje betki :-)

starajaca25 to pierwsze zdjęcie to też test ciążowy?? nigdy takiego nie widziałam :-D

mama_jiz co tam można się poświęcić dla wyższego celu:-D:-D

a założyłam nowy wątek z wizytami u gin i zdjęciami szkrabów co by nam się nie zaplątały te najważniejsze wiadomości

Ostatnia edycja:
Jak urodzimy szybko nam zleci a teraz zdrowie Maleństwa najważniejsze:))
Beta mi wskazuje na 4-5 tydzień a z obliczeń mych na 3, jak myślicie co mówi prawdę? :p

Mama ja tez juz zgubilam ok. 14 po poronieniu, chcialam wiecej no ale bejbi wazniejsze :D w sierpniu od nowa walka :D
Anma Mysle ze to bardziej koncowka 4 tyg :) ja 240 mialam w 3 chyba dniu 4 tyg :)

Dziewczyny moim największym i chyba jedynym objawem jest stały głód.... jem normalnie posiłek a po godzinie jestem tak głodna że o niczym innym nie myślę... nawet nie wiecie jakie to jest wkurzające uczucie, cały czas myślę o jedzeniu...i to ssanie w żołądku praktycznie co chwile jakbym była na tygodniowej głodówce... i nie mogę już zjeść tego co jadłam ostatnio bo to musi być zupełnie coś innego... ludzie ja zwariuję!!:) wyżera ten mój mały bąbel wszystko ze mnie!:-)

Pozdrowienia dla nowych Mamusiek!

A przeczucia mam na chłopaka, ale zanim zaszłam w ciążę chciałam oczywiście dziewczynkę. Z tego kalendarza chińskiego też dziewczynka wychodzi.

Aga Z widocznie organizm potrzebuje posiłków:) Na zdrowie niech Wam pójdzie:)! ja z kolei w ogóle smak straciłam, jem 5 posiłków bo trzeba, ale bez żadnej przyjemności:(

reklama
Witajcie :) Pierwszą wizytę mam 19.12. Wiem, że to za wcześnie, ale kolejny termin był po nowym roku a ja nie chcę czekać. W pierwszej ciązy na wizycie byłam w 7tc i serduszko było już widać. Teraz nie nastawiam się na to, że zobaczę serduszko, ale mam nadzieję, że wszystko jest ok :)

Do góry