reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
A to dziwne, ja poszłam w 4 tyg do gp zgłosić że jestem w ciąży. Po 3 tygodniach osobiście zadzwoniła do mnie położna i umówiła na spotkanie tydzień po. A przed spotkaniem dostałam już list o pierwszym scanie.

Ja widzialam sie z polozna w dniu w ktorym skonczylam 10 tydzien I tak dluugo zwlekalam bo z synkiem jak bylam w ciazy to juz jakos w 7 bylam. A w piatek mam juz usg

Ja.dzwoniłam jak byłam w 8tyg a wizytę umówiła mi na skończony 11ty i tak byłam we wtorek a w piątek zaczełam krwawic

A powiedz od kiedy juz tak probujesz sie bezskutecznie umowic do tej poloznej? Moze chociaz warto isc do gp poprosic o badania krwi.. Nie wiem czemu tak zwlekaja przeciez to juz 12 tydzien

reklama
Witam nowe dziewczyny! :)

Zaneta - dziewczyny maja racje, czekaj cierpliwie - niestety nic innego nie pozostaje! ja sie mega bałam bo serduszko dopiero w 9 tyg zobaczylam!

Dzieki za zyczenia powodzenia! :D jutro dam znac co tam z moim maluszkiem, mam nadzieje, ze zdrowy!

Powiem Wam tez po bo jest juz dawno po 22 ;-) że nie wiem co się ze mną dzieję ale mam taką cheć na mojego meża ze bym z łożka nie wychodziła :p Zaczynam sie czuć dziwnie sama ze soba :p Wy tez tak macie czy tylko ja jestem taka dziwna?:-D

Do góry