reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Natka, ja mojego moglabym zjesc, dlatego mecze sie jak cholera... Zakaz stosunkow to sadyzm ze strony lekarza !!! Nie no rozumiem, trzeba sie oszczedzac dla malucha :happy:
Akuku, jestem jestem. Tylko weny do pisania brak :-( Ale z postami jestem na biezaco! A Ty walcz z tymi figurkami, a nie ludzi sledzisz !! hahahaha :-D A tak powaznie dziekuje za troske Agatko :*
Witam nowa mamusie, mam nadzieje, ze jakos sobie ogarniesz usg i polozna. Najgorsze, ze gadaja, zeby sie w ciazy nie stresowac, ale jak to cholera zrobic, jak caly czas jakis problem.
Zanetaanna, zaczekaj jeszcze, jesli nie to wybierz sie do innego gin. Naczytalam sie historii o dziewczynach, ktore zaufaly lekarzowi i dostaly tabletke, a potem pecherzyk razem z zarodkiem ronily :/ Daj malenstwu czas !!!! Ja zobaczylam swoje malenstwo w 6 tyg. przy becie 20000, moja tez sie nie zgadzala z wiekiem ciazy. A skoro mowisz, ze bardziej ufasz temu elektronicznemu testowi, to poczekaj. Trzymam kciuki, zeby dobrze bylo!!

Witajcie dziewczyny ,zaraz lece na drugie badanie usg , ale mam nerwa :nerd: Mam nadzieje ze wszystko bedzie oki,trzymajcie ksciuki :-D pozniej wrzuce nowe zdjecia maluszka.pozdrawiam :-)

Dzwoniłam teraz do przychodni, rozmawiając z recepcjonistka dowiedziałam sie , ze mój lekarz zaplanował zabieg na piatek.... Nawet mnie o tym nie poinformował ... Zwariuje !!!!!

Ostatnia edycja:
Zaneta ja bym sie nie zgodzila na zabieg ! Poczekaj czg beta rosnie ! Ja bym jeszcze i z 2 tyg poczekala ...
Zobac magdus zobaczyla dopiero na usg przy becie 200000.. poczekaj spokojnie. A na zabieg mozesz sie nie zgodzic narazie.

Jejku co to za lekarz co nie ustala z Toba co bedzie sie dzialo.. powinien Cie wziac na wizyte za tydzien dwa i wtedy dopiero podjac decyzje...tymbardziej ze nie wiesz kiedy mialas owu ! Wiesz jaka masz bete ?

reklama
Poza tym co to za podejscie... Juz nie mowiac o tym, ze wymyslil sobie zabieg bez konsultacji, ale w takiej malej ciazy lepiej dostac tabletke niz pozwolic, zeby lekarz skrobal macice... No porazka....... Zaneta, prosze Cie, znajdz sobie jakiegos innego lekarza, przejdz sie i zobaczysz co Ci powie

Do góry