reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

zaneta, suchaj ziewczyn.
w tej ciazy, j amialam meisiaczke na poczatku pazdziernika, na poczatku grudnia zarlam sloiami chili (ktorych normalnie nie jem) mialam jak akuku totalne zawirowania hormonalne, wlasni placz, wojny, smiech do lez, test wyszedl pozytywny, beta-rosnie, usg-pusto. oczywicie maialm czarne wizje, bo objawy sa, test pozytywny (a bylam 3.5tyygodnia po biopsji szyjki), kolejne usg po 10dniach-jest malusi pecherzyk, w srodku nic nie bylo widac. kolejne za znow ok 10dni i bylo bijace serduszko. ja myslalam, ze kota dostane. i blobik rosnie jak trzeba, wiec ciaza moze byc zwyczajnie mlodsza.
jak akuku i pupui pisza, nie krwawisz=czekasz.

reklama
Beata ja olbas oil kupuje w tesco
Olbas Oil, płyn do inhalacji, 10 ml - Portal Dbam o Zdrowie
O takie..jeszcze w uk sa dla dzieci takie ale jakbys nie znalazla to wystarczy mocniej rozcienczyc z woda.
Ja zawsze robilam sobie inhalacje nad goraca woda. Dwa dnii i po katarze.
Jak nie mialam inhalatora to dzieciom robilam cieple kapiele i przy wannie stawialam ze 3 miski z wrzatkiem a tam wlasnie krople. Ale wiadomo ze bezpieczniej inhalacje ;)

reklama
dziewczyny ja znowu zamiast lepic druga figurke to siedze przy kompie..uzależnienie ? już chyba tak :D
oczy mi się zamykają i ktoś nad uchem mi szczepcze idz się poloz- figurke zrobisz jutro sasasasasa...albo i nie - bo nie zdazysz sasasasasa....
powinnam dziś pingwin zrobić.. yyyy
no dooooobra ide ...spac :D hue hue ...a jutro w dzień zrobie :D a tak to w dzień bym musiala odsypiać ? eh nie wiem co robic..pisze jak potluczona już :D zmeczenie daje w kosc ! jeszcze do tego obżarta jak swinia jestem!
tez tak macie ze jecie jedno a już myślicie o drugim ? no to ja tak mam wlasnie! i jest to chore, bo jedząc leczo myslalam o owsiance, chipsach i kislu... z osianki zrezygnowałam :D a wrabalam 6 małych paczek sunbites sweet chilli...czyli 720 kcal :D wieczorem, i to zajadlam kislem truskawkowym :p
a rano będzie owsianka z orzechami..
jak tak dalej pojdzie to na porodowke będą mnie turlac :D hue hue :D

a gdzie jest Magdus ??

Do góry