reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

No to jak włacze ten mój sprzęcior to dorobie i wstawie. Z kolei weszlam z ciekawości na lipcówki i tam już niektóre dziewczyny znają płeć po usg w 14 tyg hmm może mi juz cos powie za tydzień. Chciałabym;-)

Yoohoosek jej straszne to co piszesz że tak szybko podejmują decyzje o usunięciu

Sann a ty ktory tydzień bo na tel nie widzę suwaczka. Ja tez mam takie chwile że nie pomysle nawet że jestem w ciąży. Nie wiem może to normalne na tym etapie. Objawy przechodzą powoli to i żyje się inaczej;-)

reklama
Hej Ho!.

Anney Ja też od rana trzymam kciuki.

Sann91 - to tylko się ciesz,że sie tak rewelacyjnie czujesz!!

yoohoosek - współczuje samopoczucia, wiem co czujesz bo ja też tak miałam, wczoraj lepiej dziś rano nie najgożej ale teraz mnie już coś mdłości łapią...

Akuku - współczuje nocki. Kiełbasa do kosza - chodź do mnie na sernik! Jeszcze ciepły!!

beata88 - ja jestem jak najbardziej za. Pomysł up to date tabelki super.

zaneta _ ja trzymam kciuki, żeby jednak się udało. Wiem jak to ciżężko. O Joschke sie 2 lata starałam ( leki badana itp...)

Cześć:-)
Anney daj znać jak rozprawa

Zanetanna trzymam za Was kciuki

Agata ale masz dzień.. Ale jutro na pewno będzie lepiej i wszystkie figurki będą gotowe :-)

Dla mnie udało się umówić na prenatalne na jutro i sama jestem w szoku że tak szybko

Beata bardzo dobry pomysł z tą tabelką . A jak Twoja córeczka? Inhalacje pomogły?

zaneta, a ja wierze ze bedzei dobrze, jak dziewczyny pisza. czekaj! wieloktornie bylo jak mowi akuku.

ja juz spowrotem, ze stresu potwornie boli mnei brzuch, wiec wyladowalam w lozku i leze.
sprawa poszla dobrze. jak sie skonczy to opowiem szczegoly. dziekuje za wszystkie kciuki!!! jetsescie kochane. ale dzien okropnie nerwowy, zawsze sie strzese jak galareta wtedy :-(

Ludzie jak jak się okropnie czuję!! Wczoraj wieczorem tak mnie ssało z głodu a jednocześnie było mi okropnie niedobrze, że dzisiaj rano nic nie bylam w stanie zjeść normalnego. Poszłam do Maca... zeżarłam 2 kanapki z kurczakiem i majonezem i troche frytek... wróciłam do domu i docisnęłam winogronami i przed chwilą takiego pawia puściłam... i znowu jestem głodna i nadal mi niedobrze, nie mam ochoty nic jeść. Dzisiaj rano założyłam stanik, który przed zajściem w ciążę strasznie mnie cisnął... rzyganie chyba robi swoje, bo leży jak ulał. Nadal jestesmy bez ogrzewania, wczoraj nie dali rady naprawić pieca, bo musieli zamówić część, dzisiaj facet przyszedł część wymienił i piec chodzi jak traktor... pojechał wymienić jeszcze raz i ma zaraz wrócić, mam nadzieje, że dzisiaj już będzie mozna ubrac się normalnie do spania, bo nawet usiąść na wc sie nie da, bo tak zimno w tyłek :-D

Anney ciesze sie ze rozprawa pomyslna dla Ciebie. Teraz odpoczywaj.

Gnidka mnie wczoraj wymioty i mdlosci meczylo. Pomogl imbir i mietowa herbata, naprawde polecam.
Dzisiaj juz normalnie moge jesc a imbir stoi w razie mdlosci. Moze zrob sobie rosolek zamiast jesc mcdonalda.

Gratuluje wizyt dziewczyny i trzymam kciuki za nastepne wizyty.

Pupui sernik mowisz ? Mmm
M schowal kielbase do szklanego pojemnika szczelnie przykrywanego..juz jej nie czuje. Uff

Martuszka nie wiem czy lepiej bedzie ; ( alex wrocil ze szkoly slabu z czerwonymi oczami..viki tez jakis nie swoj.. eh
Dalam im daily i czosnek i oby się chorobsko nie rozwinelo.
Figurki mam jeszcze dwie..ale todt dwu pietrowy powinnam dzis popiec biszkopty..ale upieke jutro rano a wieczorem albo pojutrze rano obloze kremami.. za to noc z piatku an sobote zdobienie.. m w pracy i modle sie by dzieci mialy spokojna noc zebym mogla pracowac.ah

Trzymam kciuki jutro za wizyte ;) super ze tak szybko i ze nie wiedzialas wczesniej. Przynajmniej nie bedziesz myslec i stresowac sie zbyt dlugo.

Beata jak corcia ? Ja inhaluje emilka plus witaminy i jakby lepiej. Tzn slychac katar ale nie scieka mu od początku. .

Anney oj wiem co czujesz ; ( pamietam jak ja w ciazy bylam na sprawie to tam sie az rozplakalam..bo hormony mi wybuchly eh
Ciesze sie ze masz yo za soba i ze poszlo dobrze!

Gnidka ojejku. Postaraj sie zhesc cos lekkiego. Ja ostatnio wcinam marchewke na krotko (tarkuje w maszynie bo nie chce mi sie kroic) i taka zajadam.
I ciepla zycze!

Bardzo Wam dziękuje za słowa wsparcia!
Najgorsze jest to, ze nie potrafię wyliczyć tej owulacji przez nieregularne miesiączki...
Do tej pory leżałam w łożku, starałam sie wszystko przespać... Ale niestety czuje sie nadal tak samo zle ...
Macie racje poczekam jeszcze tydzień ... Nie chce tracić nadziei...
Niespodziewalam sie , ze tutaj odnajdę takie wsparcie. Jeszcze raz bardzo Wam dziękuje jesteście niezastąpione .
Wam życzę wszystkiego co najlepsze na ta ciąże !

reklama
NO CHOLERNA TABELKA NA KOMPUTERZE WSZYSTKO ŁADNIE PIĘKNIE A JAK PRZENOSZĘ I WKLEJAM NA FORUM TO JEST WSZYSTKO ALE BEZ TABELI - NO SZLAK!

maartuszkaa89 wczorajsza noc zdecydowanie lepsza, mniej chrapała. Dziś dopiero drugi dzień ją inhaluje i zobaczymy ja to dziś będzie, mam nadzieję że coraz lepiej

anney to teraz leż i odpoczywaj na mnie stres też tak działa, nie jest to miłe:no: ale dobrze że wszystko po Twojej myśli to najważniejsze

Jezu co się dzieje z tym moim kompem - wybaczcie za taki brzydki post
:confused::confused:

Do góry