sann91
Fanka BB :)
Ja mam badania na 9 lutego. Powiedzcie mi czy wpis w książeczce ciąży CRL oznacza tą przeziernosc karkowa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam badania na 9 lutego. Powiedzcie mi czy wpis w książeczce ciąży CRL oznacza tą przeziernosc karkowa?
Nie mówcie o mięsie bo na sama myśl mnie mdli...
a ja dzisiaj bylam w macdonaldzie - cos mnie sciskalo na wies maca... i to byl blad
nie spie bo mam takie przeboje zoladkowe, ze szkoda gadac
no ale musze przyznac, ze cos z tym mackiem i ciezarnymi jest na rzeczy! prawie wszystkie moje znajome, ktore byly w ciazy lazily do maca bo im wchodzilo jedzenie z niego niesamowicie, haha :-)
Hej, ja rowniez mam ochote na maca, do tego lody![]()
od wczoraj nic nie moge przelknac czuje sie caly czas najedzona ale tez mam na cos ochote i nie moge znalezc tego smaku... poszlabym do maca ale znajac zycie kupie jakis zestawik, ugryze i zostawie :/ juz sama nie wiem co mam jesc:/
A i lekarz powiedział, że plamienie które wystąpiło mogło być od implantacji, dlatego jeszcze nie mógł stwierdzić czy jestem w ciąży.
Ja mieszkam na costa del sol, 20 km od Malagi.
Najwazniejsze pytanie to na jakie ty jestes tutaj ubezpieczenie? Masz polskie (karte europejska) czy masz normalne hiszpanskie ubezp. spoleczne? Jesli masz hiszpanskie ss to nie ma problemu, wiecej jest problemow z prowadzeniem ciazy przy posiadaniu tylko polskiej karty ubezpieczenia spolecznego.
Co do samego porodu to warunki tutaj sa o niebo lepsze niz w polsce tak wiec tego nie musisz sie obawiac :-)