PaniKovalowa
Zaangażowana w BB
Akuku za tydzień mam kolejną wizytę i wtedy mam przyjść z wynikami. Mam nadzieje, że w końcu się udało i fasolka na becie da o sobie znać. Ale jak rak sobie myślę to chyba nie będę sierpniowa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hejka dziewczyny, ciezko za wami nadazyc
Ja mam usg genetyczne w piatek I bedzie to 12t 3d
A dzisiaj robilam usg nogi bo mialam podejrzenie zakrzepicy ale na szczescie jest wszystko OK
Witam nowe mamusie w naszym gronie
Jozio moj ma to samo. I ja jak tu akuku. Oszaleć można, wczoraj nie mogłam nogom miejsca znaleźć, mimo iż byłam straszliwie zmęczona.proszę o kopa w doope! siedze i pacze a robota stoi i czeka..
Alex się z placzem budzil ;/ myslalam ze mu się cos przysnilo...pytam boli Cie cos ? nie... cos Ci się przysnilo ? brak odpowiedzi..placze i wierzga nogami...mysle nogi go bola... pytam boli Cie cos? nie..ehh
powiedziałam M by go zaniosl do salonu niech się rozbudzi to może powie o co chodzi... no i powiedział ze go nozki bola znowu szybki etap wzrostu- je bardzo dużo znowu ..już kiedyś tak miał ze go nozki bolały..masaz pomogl i spi.. polozylam mu nozki na poduszke.
biedny mój...wiem co czuje bo ja takie bole mam w każdej ciąży lub jak jestem bardzo zmeczona. teraz jeszcze nie mam codziennie, ale na koniec ciąży to nogi skacza po lozku a ja spac nie mogę m masuje i pomaga na jakiś czas- na szczęście.