reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Muffi nie nic mi nie wyliczał powiedział że zobaczymy się za tydzień i wtedy powinno być już dużo więcej widać

Jlnx dzięki ale ja już nic nie chce wyliczać. Po prostu nie chce się nakręcać. Poczekam spokojnie na wizytę.

Beata mi sie wydaje ze za wczesnie poszlas do gina.
Za tydzien juz pownnio byc widac cos wiecej.
Ja tez mam bardzo dlugie cykle, ten ostatni to by chyba mial ponad 40 dni gdyby przyszedl @. Owu mialam gdzies kolo 15 listopada ale nie wiem dokladnie czy byl to 14, czy 15 czy 16. Jak bylam ostatnio u gina 18go listopada to mi powiedzial ze niedawno byla owulacja z prawego jajnika ale nie mogl okreslic kiedy dokladnie. Okazuje sie ze juz musialo byc po zaplodnieniu :-)

Ja za to mam problem z owu, poniewaz moja wypada pod koniec cyklu a nie w polowie o czym przekonalam sie dopiero zachodzac w pierwsza ciaze.
Nie stresujemy sie dziolszki tylko spokojnie czekamy na wizyty :)

Zazdroszczę wszystkim, które widziały już serduszko <3 ja chciałam się przed świętami na usg wybrać, ale będzie to 5 tydzień i 3 dni, więc chyba poczekam, choć z trudem:) Czy w 3 tygodniu czułyście już mdłości? Bo ja tak nie mam nic, jedynie co to straciłam apetyt, ale byłam przez ostatnich kilka tygodniu na diecie, więc pewnie też ma to znaczenie... Zwiększacie dawkę kwasu foliowego już w ciąży? Ja biorę normalną dawkę od 5 msc i nic nie zmieniałam :)

reklama
Do góry