reklama
beata88
Fanka BB :)
No niby tak tylko łatwo się mówi a ciężko się nie denerwować. No nic będzie co będzie mam nadzieję że będzie ok
Tak to jest przy długich cyklach a później człowiek się nie potrzebnie martwi. Pójdę za tydzień i zobaczymy czy urośnie bejbi.
Tak to jest przy długich cyklach a później człowiek się nie potrzebnie martwi. Pójdę za tydzień i zobaczymy czy urośnie bejbi.
Wiem Beatko, ze latwo sie mowi, a ciezko sie nie denerwowac.... Ale trzeba byc dobrej mysli. Ja juz wylaczylam wszystkie negatywne, teraz bejbolkowi sle tylko mile i pozytywne mysli.
Za tydzien pojdziesz do lekarza i zobaczysz serduszko ! ;-)
Za tydzien pojdziesz do lekarza i zobaczysz serduszko ! ;-)
beata88
dzięki dziewuszki
Muffi
uzależniona.od.herbaty
Witam ponownie nowe mamy ;]
Ja dziś zrobiłam kolejny test, są dwie grube krechy ;]
Beata88 ja też śpię tylko na brzuchu, i już się martwię jak to będzie jak mi brzuszek urośnie A teraz bolące piersi przeszkadzają mi w spaniu, i też się strasznie kręcę i budzę w nocy i ciężko mi się zasypia. A który dziś u Ciebie tydzien i dzień ciąży? Bardzo możliwe, że owulka i zagnieżdżenie były później. Nie martw się i zaufaj lekarzowi. Poczekamy ten tydzień razem z Tobą, ja mam dopiero za 11 dni wizytkę Doczytałam... czyli owulkę miałaś 6 dni przede mną czyli to tak jakbyś była w 5t+5d to jeszcze wcześnie na serduszko wg mnie... Nie przejmuj się. Ja wizytę będę miała w 6t+3d i nie wiem czy zobaczę serduszko.
Cinamona wow to uważaj i bierz ze sobą coś do jedzenia.
Blerka jak kwas foliowy przyjmuję od jakiegoś roku [400 mikrogram] a odkąd dowiedziałam się o ciąży to biorę 800. Koniecznie sobie kup, to jest niezbędne na tym etapie! Ja biorę jeszcze magnez, ale tylko dlatego, że mam skurcze powiek i biorę go już długo. Chyba mogę też w ciąży nie?
Mama jiz gratuluję pięknych krech na teście
Loveboiled współczuję rzyganka
A mnie dalej pobolewa podbrzusze jak na @, ale dziwna rzecz bo po orgaźmie zaczyna mnie mocniej boleć i trzyma tak 2-3 minuty i puszcza. Co to może być? Mam się martwić?
Ja dziś zrobiłam kolejny test, są dwie grube krechy ;]
Beata88 ja też śpię tylko na brzuchu, i już się martwię jak to będzie jak mi brzuszek urośnie A teraz bolące piersi przeszkadzają mi w spaniu, i też się strasznie kręcę i budzę w nocy i ciężko mi się zasypia. A który dziś u Ciebie tydzien i dzień ciąży? Bardzo możliwe, że owulka i zagnieżdżenie były później. Nie martw się i zaufaj lekarzowi. Poczekamy ten tydzień razem z Tobą, ja mam dopiero za 11 dni wizytkę Doczytałam... czyli owulkę miałaś 6 dni przede mną czyli to tak jakbyś była w 5t+5d to jeszcze wcześnie na serduszko wg mnie... Nie przejmuj się. Ja wizytę będę miała w 6t+3d i nie wiem czy zobaczę serduszko.
Cinamona wow to uważaj i bierz ze sobą coś do jedzenia.
Blerka jak kwas foliowy przyjmuję od jakiegoś roku [400 mikrogram] a odkąd dowiedziałam się o ciąży to biorę 800. Koniecznie sobie kup, to jest niezbędne na tym etapie! Ja biorę jeszcze magnez, ale tylko dlatego, że mam skurcze powiek i biorę go już długo. Chyba mogę też w ciąży nie?
Mama jiz gratuluję pięknych krech na teście
Loveboiled współczuję rzyganka
A mnie dalej pobolewa podbrzusze jak na @, ale dziwna rzecz bo po orgaźmie zaczyna mnie mocniej boleć i trzyma tak 2-3 minuty i puszcza. Co to może być? Mam się martwić?
beata88
Muffi wiem że za wcześnie patrząc na ovulke tylko lekarze mierzą od miesiaczki a ovu nie biorą pod uwagę. No nic jestem dobrej mysli już mi nerw trochę przeszedł. No musi być dobrze i już! :-)
Co do bólu nie pomogę no nigdy tak nie miałam. .
Co do bólu nie pomogę no nigdy tak nie miałam. .
loveboiled
Muffi nie jestem pewna ale gdzieś ostatnio czytalam ze orgazm wywołuje lekkie skurcze macicy ale to nic złego, może dlatego odczuwasz wtedy większy ból
Amma14 - ja też tak miałam tydzień temu - też mi się mniej chciało spać, niż normalnie. Teraz chyba pod tym względem jest normalnie, może nawet czuję się też trochę bardziej senna. Nie mam też za bardzo innych objawów oprócz dużych i wrażliwych piersi.
W sobotę udało mi się być na imprezie i zastąpić sokiem winogronowym wermut tak, że znajomi się nie zorientowali, że nie piję W niedzielę było trudniej, bo była u nas koleżanka z mężem i nie piłam wina, więc w końcu powiedziałam, że owszem, jest coś, ale nie ma co się jeszcze nastawiać. Okazało się, że ona potwierdza, bo niestety w listopadzie poroniła w 3cim miesiącu. W naszym wieku (po 30tce) to jeszcze nic pewnego, co tym bardziej mnie przekonuje, żeby nie dzielić się zbyt szeroko tą nowiną.
Jutro wizyta u lekarza, który ma mi dać skierowanie na wszystkie badania krwi i moczu.
W sobotę udało mi się być na imprezie i zastąpić sokiem winogronowym wermut tak, że znajomi się nie zorientowali, że nie piję W niedzielę było trudniej, bo była u nas koleżanka z mężem i nie piłam wina, więc w końcu powiedziałam, że owszem, jest coś, ale nie ma co się jeszcze nastawiać. Okazało się, że ona potwierdza, bo niestety w listopadzie poroniła w 3cim miesiącu. W naszym wieku (po 30tce) to jeszcze nic pewnego, co tym bardziej mnie przekonuje, żeby nie dzielić się zbyt szeroko tą nowiną.
Jutro wizyta u lekarza, który ma mi dać skierowanie na wszystkie badania krwi i moczu.
Ostatnia edycja:
beata88
Jlnx ależ ty sprytna z tym alkohelem:-):-) heh dobre. Powodzenia jutro na wizycie trzymam kciuki i daj nam tu znać co ci gin powie.
ja to przez te moje długie cykle to nawet nie moge sobie sówaczka ustawić bo każdy przyjmuje 28 dniowe cykle.:-(
ja to przez te moje długie cykle to nawet nie moge sobie sówaczka ustawić bo każdy przyjmuje 28 dniowe cykle.:-(
reklama
loveboiled
Beata88 to może oszukaj suwaczek i od dnia owulacji odejmij 14 dni, czyli ustaw ze ostatni okres mialas 29 października plus 14 dni to akurat wychodzi 12 listopada tak jak miała owulke