reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Cinamona, co racja to racja. Staro sie czuje jak patrzę na ilośc postow wyprodukowanych na grupie od wczoraj, hahaha.
A serio to palce mnie ostatnio bolą od pisania i przewijania telefonu. I w kościach łamie :-) :-) :-)

Blerka, dzieki, wszyscy śpią poki co. M znowu nie ma przez pare dni, wiec mamy wesoło :-)

Zuzzi no tempo mamy niezłe nie ma co.. Tez czasem nie ogarniam :)

Ogólnie oOo nie napisałam wczoraj w nocy moje dziecko spało gdzieś od 10 do samego rannego karmienia o 7.. Jak sie rozbudził w nocy to chwile obserwowałam brał na chwilkę paluszki do buzi ale oczy zamknięte i zaraz znowu usypiał.. I trwało to chwilunie wiec nie był głodny bo zazwyczaj od razu oczy otwiera u szuka.. Ja sie budziłam w nocy i juz glupialam czy karmiłam go wkoncu czy nie.. Masakra :D ale rano jak sie juz obudził to cyc musiał byc natychmiast :D

Ostatnia edycja:
reklama
Ja to wogole nie ogarniam grupy na fb.Ale moze z czasem sie przestawie.
Najgorzej mi sie pokapowac kto jest kto

Blerka u nas chyba skok ale odczuwalny tylko w nocy bo popsulo mu sie spanie. Nigdy nie bylo rewelacji aLe teraz tragedia. Juz nawet pierwszy sen krotszy niz 3 godziny...
Do tego mloda tez gorzej spi bo poplakuje w nocy albo mnie poprostu wola.

Ale spoko. Jestem zmeczona ale nawet niezle funkcjonuje

Do góry