reklama
justyska89
Fanka BB :)
witam mam nadzieje ze nie zlonczujecie mnje za reklame ale zapraszam was na fp swietne ubranka super wykonanie polecam https://m.facebook.com/Ajj-ubranka-dla-dzieci-1650273481923065/
Cinamona, co racja to racja. Staro sie czuje jak patrzę na ilośc postow wyprodukowanych na grupie od wczoraj, hahaha.
A serio to palce mnie ostatnio bolą od pisania i przewijania telefonu. I w kościach łamie :-) :-) :-)
Blerka, dzieki, wszyscy śpią poki co. M znowu nie ma przez pare dni, wiec mamy wesoło :-)
A serio to palce mnie ostatnio bolą od pisania i przewijania telefonu. I w kościach łamie :-) :-) :-)
Blerka, dzieki, wszyscy śpią poki co. M znowu nie ma przez pare dni, wiec mamy wesoło :-)
bunia15
Fanka BB :)
Zuzzi no tempo mamy niezłe nie ma co.. Tez czasem nie ogarniam
Ogólnie oOo nie napisałam wczoraj w nocy moje dziecko spało gdzieś od 10 do samego rannego karmienia o 7.. Jak sie rozbudził w nocy to chwile obserwowałam brał na chwilkę paluszki do buzi ale oczy zamknięte i zaraz znowu usypiał.. I trwało to chwilunie wiec nie był głodny bo zazwyczaj od razu oczy otwiera u szuka.. Ja sie budziłam w nocy i juz glupialam czy karmiłam go wkoncu czy nie.. Masakra ale rano jak sie juz obudził to cyc musiał byc natychmiast
Ogólnie oOo nie napisałam wczoraj w nocy moje dziecko spało gdzieś od 10 do samego rannego karmienia o 7.. Jak sie rozbudził w nocy to chwile obserwowałam brał na chwilkę paluszki do buzi ale oczy zamknięte i zaraz znowu usypiał.. I trwało to chwilunie wiec nie był głodny bo zazwyczaj od razu oczy otwiera u szuka.. Ja sie budziłam w nocy i juz glupialam czy karmiłam go wkoncu czy nie.. Masakra ale rano jak sie juz obudził to cyc musiał byc natychmiast
Ostatnia edycja:
reklama
Ja to wogole nie ogarniam grupy na fb.Ale moze z czasem sie przestawie.
Najgorzej mi sie pokapowac kto jest kto
Blerka u nas chyba skok ale odczuwalny tylko w nocy bo popsulo mu sie spanie. Nigdy nie bylo rewelacji aLe teraz tragedia. Juz nawet pierwszy sen krotszy niz 3 godziny...
Do tego mloda tez gorzej spi bo poplakuje w nocy albo mnie poprostu wola.
Ale spoko. Jestem zmeczona ale nawet niezle funkcjonuje
Najgorzej mi sie pokapowac kto jest kto
Blerka u nas chyba skok ale odczuwalny tylko w nocy bo popsulo mu sie spanie. Nigdy nie bylo rewelacji aLe teraz tragedia. Juz nawet pierwszy sen krotszy niz 3 godziny...
Do tego mloda tez gorzej spi bo poplakuje w nocy albo mnie poprostu wola.
Ale spoko. Jestem zmeczona ale nawet niezle funkcjonuje