reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Lidia no z tymi terminami to faktycznie jak ktos MUSI zwłaszcza dziecko to powinno byc nie wiem bez kolejki albo cos podobnego.. Ale przecież sie "nie da".. Biedactwo :/ będę trzymać kciuki za poprawę..

Zuzzi u mnie krecha juz jest taka blada ze trzeba sie wypatrzeć zeby wogole ja zobaczyć..
I mi tez zostało jeszcze spooooro kg a brzuch to podsumuje OMG bo taki był wielki i mimo ze skory duzo sie wchłonęło ale brzuszek jest no flak i tyle..

Akuku no na chora nie wyglada na pewno hehe :) niech sie zdrowo chowa i tyle :)

reklama
Ale wiesci z rana. Szok!!!

Wczoraj bylam na szczepieniu dodatkowym z Hugo. Narazie zachowuje sie normalnie.

Pediatra go zwazyl i zmierzyl. 6650g i 66 cm. Pieknie mi baczek rosnie[emoji3] chciaz z waga juz troche przystopowal.

Jak to jest. Kiedy powinien podwoic wage?

Cinamona na pol roku podwoic a na rok potroic o ile dobrze pamietam.

Ja dosyalam wczoraj poerwszy okres..a pol mi soe skonczyl jakos miesoac temu.. takze znowu wracy do podpasek wrrrr..

Kurcze jak ja zle sie czuje :( boli mnie brzuch kreci mi sie w głowie i mdli..ehh

A u nas się okazało, że tatuś jednak potrafi usypiać córkę. I to tak skutecznie, że do tej pory spała 2 razy prawie po 1,5h!

Oby nie wpłynęło to na wieczorne spanie, bo dzisiaj zaległą parapetówkę robimy :p

Cinamona przed chwila czytalan artykul miedzy 4-6 miesiecem podwajaja wage a do roku potroic maja..
Wiec tymbardIej sie o Alicje nie martwie do podwojenia wagi zostalo jej 1,20 kg
A ma jeszcze ponad 3 mieisiace ;)

U nas sie potwierdza kazde z moich dzieci na rok mialo potrojona wage urodzeniowa.

reklama
Dziewczyny co myślicie o sporadycznym podawaniu mm? Coraz częściej o tym myślę, że potrzebuję gdzieś wyjść raz na załóżmy dwa, trzy tygodnie, a nie mam ostatnio czasu odciągać pokarmu. Myślicie, że to dobry pomysł?

Do góry