reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Dzięki Dziewczyny.

Lunera,
teraz muszę isc do rodzinnego po skierowanie na rehabilitację, dodatkowo neurolog i usg przezciemiączkowe.
Ta rehabilitantka powiedziałą, że pediatra już dawno powinna się zorientować.

Panikara - Ty to jesteś mega silna Baba!
Sann - i jak po rehabilitacji ? Lepiej?

Luca, brawo za wagę

Dziewczyny, teraz w większości szczepionek juz nie ma rtęci, sa natomiast s inne związki. Generalnie chodzi onto, ze jest tyle chorób za jednym razem wstrzykiwanych i każda szczepionka jest hodowana na cudach na kiju ( embriony, mmr na małpiej tkance etc) plus adjuwanty typu aluminium i inne dodatki, których nawet nie pamietam.

Szkoda, ze nie moga mieć oczyszczonych pojedynczych szczepionek niejodiwanych na embrionach :(

Wielu Leków nie podaje sie razem, a co dopiero szczepionek. To obciążenie.

Dlatego my czekamy ze szczepieniami aż lea troche podrośnie, do 8miesiaca ma moje przeciwciała, wiec damy radę chyba, a w kupie sie nie bawi ;) do Afryki tez jeszcze nie jedziemy ;)

Blerka narazie nie mogę nic powiedzieć bo byliśmy dopiero 3 razy .
Mamy ćwiczenia co piątek jak długo będziemy tam chodzić zależy tylko od Leny .
Trzymaj się lepiej wiedzieć wcześniej niż za późno

Co do ospy, mojej kuzynki córka zachorowała gdy kuzynka była w 40tyg ciąży.
Urodziła i mała zaraziła sie ospa. Przeszła bez powikłań, nic jej nie było.
Panikara, w szpitalu nie były i ja tez bym sie mocno zastanowiła, czy jechać do zakaźnego....

wrocilam do pracy, co prawda pracuje z domu ale nie mam czasu na nic oprocz tego i opieki nad Malym. mam nadzieje, ze u Was wszystko w porzadku! a jak nie to sciskam kciuki, zeby bylo dobrze!

no i to tyle :* :))

reklama
Do góry