reklama
Fiołeczka89
Fanka BB :)
Bunia niestety tak, bynajmniej on tak nam powiedział. Normalnie boje się kolejnego szczepienia i sama nie wiem co robić, czy szczepić czy nie
panikara
o matko Fiołeczka makabra, mam nadzieję że to tylko przypuszczenia bo rtęć mi się wyjątkowo źle kojarzy :/
Bunia i do tych 8 kg raz dwa dobije super że wszystko ok, z główką się unormuje, grunt że pracujesz nad tym ze szpitalem to mój m jest, ale już nie będę o tym pisała bo staram się działać w trybie pozytywnym pozdrawiam Cię i odzywaj się częściej
Bunia i do tych 8 kg raz dwa dobije super że wszystko ok, z główką się unormuje, grunt że pracujesz nad tym ze szpitalem to mój m jest, ale już nie będę o tym pisała bo staram się działać w trybie pozytywnym pozdrawiam Cię i odzywaj się częściej
Akuku
Ktoras z was pytal ck u mamy trojaczkow. Rozmawiam z nia prawiw codziennie. Super sobie radza tylko nie ma czasu tu zagladac.
Co do wypadania wlosow to jest to normalne i dopadnie kazda z nas. Spowodowane jest to tym ze w ciazy wzrasta hormon ktory powpduje ze wlosy nie wypadaja i sa piekne itd.. po ciazy wszystko wraca do normy i beda musialy wypasc wlosy te co prze 9 miesiecy nie wypadly.. kazdy czlowoek gubi iles tam wlosow na dobe.. w ciazy one nie wypadaja i tetaz beda musialy.. mi jesCze jie wypadaja ale nieldugo pewnie zaczna i poduszka bedzie zawsze pelna wlosow..
Co do wypadania wlosow to jest to normalne i dopadnie kazda z nas. Spowodowane jest to tym ze w ciazy wzrasta hormon ktory powpduje ze wlosy nie wypadaja i sa piekne itd.. po ciazy wszystko wraca do normy i beda musialy wypasc wlosy te co prze 9 miesiecy nie wypadly.. kazdy czlowoek gubi iles tam wlosow na dobe.. w ciazy one nie wypadaja i tetaz beda musialy.. mi jesCze jie wypadaja ale nieldugo pewnie zaczna i poduszka bedzie zawsze pelna wlosow..
bunia15
Panikara a no to trzymam kciuki za zdrowie twojego [emoji106]
Z główka no to wyglada jak wyglada.. Lekarka mówiła ze nie jest tak złe zwłaszcza ze jest mały i główka szybko sie jakby przekształca no pilnujemy bardziej i zobaczymy.. Na nast wizycie na 4 miesiące ma nam cos o kaskach poopowiadac bo moze akurat byłoby to dobre rozwiazanie..
Wczoraj z oka mojego maleństwa wypłynęła pierwsza łza [emoji23]
Z główka no to wyglada jak wyglada.. Lekarka mówiła ze nie jest tak złe zwłaszcza ze jest mały i główka szybko sie jakby przekształca no pilnujemy bardziej i zobaczymy.. Na nast wizycie na 4 miesiące ma nam cos o kaskach poopowiadac bo moze akurat byłoby to dobre rozwiazanie..
Wczoraj z oka mojego maleństwa wypłynęła pierwsza łza [emoji23]
marand
pełna szczęścia
bunia - fajnie ze sie odezwalas i ze sobie dobrze radzicie, a te male nieprawidłowosci szybko wyrownacie
panikara - po twoich postach widze ze humor powraca, tak trzymaj
zuzzi - nie wiem czy znasz taki program "Dorota was urządzi" w ostatnim odcinku królował TWOJ FOTEL:-)
panikara - po twoich postach widze ze humor powraca, tak trzymaj
zuzzi - nie wiem czy znasz taki program "Dorota was urządzi" w ostatnim odcinku królował TWOJ FOTEL:-)
loveboiled
Lilija, mówiła żeby udać się na konsultacje do fizjoterapeuty. Dzwoniłam też do tego energoterapeuty o którym Wam wspominałam i powiedział że u małej wszystko jest wynikiem zatrucia rtęcią która jest zawarta w szczepionkach...
Ale ponoć ilość tej rtęci w szczepionkach nie jest szkodliwa.. Ale z tego co wiem dzieci do 3 roku życia są podatne na zatrucia ciężkimi metalami.. Nawet głupia pastą do zębów z fluorem.. My jutro jedziemy starszaka badać na metale
Fiołeczka89
Hmm nie ma bezpiecznej ilości rtęci. Staram się nie czytać ale mam teraz ciężki orzech do zgryzienia....
reklama
panikara
Marand te pierwsze dni są zawsze ciężkie, teraz jak już go nie boli to ja też czuję się lepiej. Prawda jest taka, że nic moje łzy nie dadzą, a on i dzieci też potrzebują mojego wsparcia a nie doła. Wybrałam sobie usterkowicza, ale kocham go jak wariatka i będziemy się cieszyć tym co mamy. Nawet dziś zaplanowaliśmy że jak wyjdzie ze szpitala to zrywamy się na jeden dzień na randkę do Zakopanego dzięki dziewczyny za miłe słowa i fajnie że można się tu wygadać