reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Love o rotateq mowisz?

Tak czy inaczej jutro dopiero pierwsze szczepienie podstawowe a wlasnie teraz ma 12 tyg. Wiec dodatkowe podam gdzies dopiero w 15 tyg. Popytam jeszcze o ten rotareq. Wolalabym zaszczepic bo Maja szczepiona i lekko jelitowki przechodzila moze dzieki szczepionce

Lilija- możesz pójść na l4 w trakcie odbierania zaległego. Ja zaszłam w ciążę właśnie jak Ala miała 11 mies o różnica wieku teraz to 20 mies między dziećmi. Łatwo nie jest ale na pewno wesoło :-)

Panikara - tule!

Ja szczepiłam z dodatkowych na rota, Marta nie miała bo przez niski Apgar długo czekaliśmy na neurologa i minął czas szczepienia. Przez to koszmarnie przechodzi jelitówki, łącznie z wizytami na IP po kroplówki. Teraz się nie zastanawiałam długo.
Z tą różnicą wieku to myślę że wszystko ma swoje plusy i minusy. Marta jest duża i fajnie jej można wytłumaczyć jak coś chce żeby poczekała bo właśnie karmię lub przebieram. Jak muszę coś zrobić w kuchni to zerknie na małego, pobuja go itp. Ja mam dwóch braci, jeden rok młodszy a drugi właśnie 5 lat i lepiej się dogaduję z tym 5 lat młodszym więc nie ma reguły. Mimo wszystko my też staraliśmy się o drugie po 1,5 roku żeby była mała różnica, ale nie wychodziło i jest jak jest ale jestem zadowolona. Mała do południa w przedszkolu i jest luz.

Wróciłam ze szczepień. Zaszczepiłam 5w1 i Rota. wyszło mnie 470zł. Rota wybrałam 2 dawki. Pierwsza jak pisze Lunera do 12 tygodnia, a kolejna do za 6 tygodni. Love ciąża w UK straszna ale plus za szczepienia ;).

Lucere jak sie uda to tak właśnie zrobie. Fajnie aby dzieciaki były w podobnym wieku i razem sie wychowywały

Napisze wam później co mam w ulotce, teraz mały woła .... :)

reklama
Lilija ja też u mnie w jednostce nie powinnam mieć problemu z dalszą pracą, ale mam już dość i wypisuję się z tego bagna.
Ja szczepiłam 6w1 i rota. Pneumokoki i meningokoki później. Nie zaobserwowałam żadnych reakcji u Olka.

Do góry