reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Dzięki, zrobię tak jak radzisz z mlekiem [emoji4]
Podstawa w tej diecie to 4-5 posiłków. Z tego co wiem to jesteś z tym na bakier [emoji16]
Mogę dać linka do przykładowego jadłospisu.

reklama
Acha! Jeszcze jedno! Akuku - specjalistko od karmienia piersią! My musimy teraz jeść minimum 1800 kalorii karmiąc piersią! Więc przywołuję Cię do porządku![emoji6]

Ewa chyba wrzuca często jadłospisy na swój profil na fb. Nawet kiedyś próbowałam ale jak zrobiłam zakupy dla samej siebie na dwa dni, to cała rodzina by pojadła z tydzień. Ja akurat nie jestem fanką słodyczy ale u mnie makabra z regularnymi posiłkami. Często jem tylko jeden a wiem, że to wróg spadania kilogramów :/

Panikara ja tak samo... dzis tylko jeden glowny posilek..
Sa dni ze nic procz jednego posilku nie jem..

Zuzzi kurde wiem ale ja nawetvglodna jesyem i tj jest problem .. jak czlowiek hlodny to idzie jesc..a ja zapominam jesc..

Panikara no wlansie nie chcialabym gotosmwac dla samej siebie niewiadomo jak drogich dan .. nie mowiac juz o czasie przyzadzania ich..

Ahh wymowki..wymowki.. czas sie zabarca za siebie..

Martwie sie z tym moim brzuchem czemu tak go wybilo..
Dziewzyny ja co kilka dni man plamienia /krwawienia.. ale mam wrazenie ze jest przyblokowany wyplyw.. bopo duzym wysilku sie zaczyna ale glownie przy podcieraniu i jak leze.. jak stoje, chodzE nic nie leci... dziwne to bardzo.. i nadal mam te bole w podbrzuszu do ktorych sie jjz chyba przyzwyczailam..

Leonidas dziś znowu spał... <taniec radości>
Mam nadzieję, że to przypadek ale... od trzech dni nie pije kawy i od trzech dni Leon śpi dużo lepiej w ciągu dnia.
Love Lunera - pieknie Wam spia w nocy dzieci... zastanawiam sie czy to nie jet tak, ze mój się budzi bo czuje mnie i cycki..hę?
Dziś Leona zmusiłam do leżenia na brzuchu i nawet się przewrócił z brzucha na plecy...Grzechotkę też trzyma ale biedny wali się nią w głowę i płacze...
Ogladam debatę i zastanawiam się kto nami rządzi. Żenada. Jakbym mode na sukces ogladała.

Zuzzi - daj znać czy ta dieta fajna. Ja nie wierzę w diety bez konsultacji ze specjalistą ale może jestem uprzedzona.
ja w sumie jestem na diecie od porodu.. jem zdrowo, kolorowo i nie jestem słodyczy (no czasami się skuszę na jakieś ciacho). Waga od kilku tygodni stoi. Jeszcze 4 kilogramy do zrzutu ale jem bardzo nieregularnie dlatego tak ciężko idzie. Co do ćwiczeń to staram się ale regularności brak.

Muszę wybrać matę i bujaczek. Codziennie inne mi się podobają :p

Akuku, możesz sobie ustawić na swoim profilu, że dania mają być do przygotowania w 10 lub 30 min. Do tego nie są to drogie rzeczy. Na fb są przepisy, ale tu masz indywidualnie ułożony pod Twój tryb życia, to ile chcesz zrzucić i w jakim czasie itd.
Blerka to jest dieta ułożona przez dietetyka po uprzednim wypełnieniu przez Ciebie formularza z wieloma informacjami.
Akuku do gineksa!
Link do jadłospisu mojej koleżanki https://cdn.fbsbx.com/hphotos-xpf1/...fb4cad9a6818cfdcd7449bd86564&oe=56289D94&dl=1

reklama
Do góry