reklama
Zazdroszczę dziewczyny, spokojnych dzieci. My w pt mielismy szczepienie i marudzenie na cały weekend. Wczoraj istny potwór. Zastanawiałam się czy płakać z nim czy uciec i nie wracać. Naprawdę miałam go dość. Zostałam też sama bo mąż w delegacji na miesiąc.
Na szczęście ja ufam mamie i jak ona pilnuje to wychodzę bez wyrzutów sumienia. I tak byłam na kilka godzin jak młody miał 2 tyg, a później na calonocną imprezę jak młody miał 6 tygodni.Teraz znowu planuje wyjść, takie mam marzenie
gorzej jak zostawiam go z m, on otwarcie przyznaje, że nie daje sobie rady. Miał pilnować młodego na kilka godz tygodniowo jak mam zajęcia, a teraz musze znaleźć jakąś opiekunkę, albo użyć kogoś z rodziny :/
Na szczęście ja ufam mamie i jak ona pilnuje to wychodzę bez wyrzutów sumienia. I tak byłam na kilka godzin jak młody miał 2 tyg, a później na calonocną imprezę jak młody miał 6 tygodni.Teraz znowu planuje wyjść, takie mam marzenie
Pytanie: caboo mówi Wam coś? Myślę czy nie kupić. Chustowac nie umiem, a to niby taka uproszczona wersja. Mam nosiło Chicco tylko średnio wygodne przy zakładaniu. Chyba, że może jakieś dobre nosiło polecicie. Kręgosłup nie wytrzymuje ciągłego noszenia, a zrobić też nic się nie da.
marand
pełna szczęścia
Ja juz po cwiczeniach. Nie czekalam na spanie malego tylko hop go na mate i cwiczyl razem z mama:-) i raz i dwa i raz dwa trzy. Smial sie i machal konczynkami poki bylam w gorze. Jak zeszlam do parteru i zamieral robil wielkie oczy i powazna minke. Teraz sie cycamy bo zmeczyl sie moj robaczek
A wy jak tam?
Chiling moj pierworodny tez byl mega wymagajacy. Do pol roku to nie wiedzialam na jakim swiecie zyje. Dasz rade. Fajnie ze masz mame do pomocy
A wy jak tam?
Chiling moj pierworodny tez byl mega wymagajacy. Do pol roku to nie wiedzialam na jakim swiecie zyje. Dasz rade. Fajnie ze masz mame do pomocy
reklama