reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Zazdroszczę dziewczyny, spokojnych dzieci. My w pt mielismy szczepienie i marudzenie na cały weekend. Wczoraj istny potwór. Zastanawiałam się czy płakać z nim czy uciec i nie wracać. Naprawdę miałam go dość. Zostałam też sama bo mąż w delegacji na miesiąc.
Na szczęście ja ufam mamie i jak ona pilnuje to wychodzę bez wyrzutów sumienia. I tak byłam na kilka godzin jak młody miał 2 tyg, a później na calonocną imprezę jak młody miał 6 tygodni.Teraz znowu planuje wyjść, takie mam marzenie :) gorzej jak zostawiam go z m, on otwarcie przyznaje, że nie daje sobie rady. Miał pilnować młodego na kilka godz tygodniowo jak mam zajęcia, a teraz musze znaleźć jakąś opiekunkę, albo użyć kogoś z rodziny :/

Pytanie: caboo mówi Wam coś? Myślę czy nie kupić. Chustowac nie umiem, a to niby taka uproszczona wersja. Mam nosiło Chicco tylko średnio wygodne przy zakładaniu. Chyba, że może jakieś dobre nosiło polecicie. Kręgosłup nie wytrzymuje ciągłego noszenia, a zrobić też nic się nie da.

Ja juz po cwiczeniach. Nie czekalam na spanie malego tylko hop go na mate i cwiczyl razem z mama:-) i raz i dwa i raz dwa trzy. Smial sie i machal konczynkami poki bylam w gorze. Jak zeszlam do parteru i zamieral robil wielkie oczy i powazna minke. Teraz sie cycamy bo zmeczyl sie moj robaczek

A wy jak tam?

Chiling moj pierworodny tez byl mega wymagajacy. Do pol roku to nie wiedzialam na jakim swiecie zyje. Dasz rade. Fajnie ze masz mame do pomocy

reklama
Marand ja też nie czekałam. Hop go na huśtawkę i jedziem z tym koksem! Po jakiś 15 minutach zaczął marudzić to posadziłam go w foteliku w wózku. Nie był zainteresowany moimi wygibasami [emoji16]

Do góry