reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

O matko Akuku, ja też zapomniałam [emoji13] Bardzo dziękuję [emoji8] U nas dziś prawdopodobnie placki z cukinii, bo dostaliśmy sporo z ogródka od babci [emoji4]

reklama
Jeśli uda mi się uśpić młodego to zaczynam już dziś![emoji16]
ImageUploadedByForum BabyBoom1445247236.913264.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1445247236.913264.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1445247236.913264.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 45
My po intensywnym weekendzie. W sobote i niedziele mielismy gosci. Mlody zachowywal sie wzorowo. Po prostu idealne dziecko:-) za to starszak w sobote pokazal co potrafi... Nie dosc ze przy gosciach to jeszcze przed spaniem histeria na calego

Lilija wspolczuje sytuacji z mezem. Nie chce cie straszyc ale u mnie trwa to juz 3 lata czyli odkad urodzil sie pierwszy synek. Teraz po drugim moze jest ciut lepiej bi wiecej robi i mniej powodow do klotni ale wielmoznemu panu zwrocic uwagi nie mozna bo oczywiscie we wszystkim szukam zwady

Hej
A ja bylam dzisiaj na probie sluchu bo w szpitalu po urodzeniu wyszlo mu tylko lewe ucho. Wczesniej nie mialam czasu z tym sluchem chodzic bo byly inne rzeczy.
No i dalej prawe ucho nie wychodzi [emoji19]
W srode ide do specjalisty. Wiecznie cos, kurcze...
Hugo slyszec slyszy napewno ale trzeba sprawdzic czemu to prawe ucho nie wychodzi...
Tak wiec jutro pediatra a w srode te uszy, kolejny tydzien po lekarzach. A nastepny z Maja po lekarzach z ta jej gula na szyji, bo po antybiotykach zadnej poprawy.

dziewczyny czy to normalne, zeby prawie 8 tygodniowy maluch przewracal sie z lezenia na bol a nawet i potem na brzuch? na bok przerwaca sie co chwile a na brzuch juz 4 razy sie zdarzylo

Cinamona, kciuki za maluchy! I za madrych lekarzy.
Zuzza, sliczny fotel. I duzy plus dla m za niespodzianke :-)

Ja w tym tygdoniu mam 2ke w domu. Sredniak troche podziebiony, wiec mam szanse troche czasu spedzic razem. Mam nadzieje na pozytywny efekt wychowawczy. Dzis poki co bardzo milo nam sie wspolpracuje, on chodzi strasznie zadowolony z mozliwosci bycia w dou z mama. Oby jak najdluzej :-)

Blerka, moze Leon jest dlugi po prostu. U nas nozki ciezko zapiac dobrzw w 2ki, a ja lubie jak pielucha dobrze przylega. 74, niezle! Mierzylam wczoraj body i to 68 tez wcale takie nieduzo dluzsze niz 62. Gorzej z pajacami, tam jest wieksza roznica. Ale gdybym sie uparla to 56 tez niektore zapne, ale tylko bodziaki, bo pajace to juz nie.

Bede szukac takiego palaka co Cinamona napisala, cos ktos podpowie?

Zuza, jesli robi to sam, bez niczyjej pomocy, to nie ma sie czym martwic. Kazdy maluch w swoim tempie zdobywa poszczegolne kroki.
Teraz to podloga dla niego najlepsza, dopoki ci nie zacznie pelzac, hahaha

reklama
Do góry