reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Lunera - jak mój Leon wazy prawie 7 kilo... to mam jeszcze kupowac pampersy dwójki (do 6) czy trójki (7-14) ??
mój Leon mało na brzuchu... musze bardziej tego pilnować.

reklama
cinamona probowalas dawc probiotyk? albo esputicon? u nas po tym zaraz jest kupa a jak nie daje to dluzej nie robi

panikara zdrowka dla was, qspolczuje strasznie, moja ania zarazila sue od starszego i kaszle i kicha, nie wien co. na kaszel u takiwgo malucha

Jest i kuuuupa[emoji12]

Ewelinka dawalam biogaje ale skonczyly sie i jakos nie kupilam kolejnego.
Wiec nic nie podaje.
Moze znowu zaczne i zobaczymy czy beda czesciej te kupy.

Kurcze ta mata naprawde mu sie podoba[emoji3]

ewelinka my jak Szymek kaszlał dostaliśmy flegaminę w kroplach, ale to dopiero jak kaszel nie mijał tydzień. Zazwyczaj jest to katar spływający do gardła i dziecko odkrztusza. Czyść nosek a jak nie pomaga to wtedy lekarz przepisze co trzeba. Ja latałam jak oparzona byłam 3razy u lekarza z tym kaszlem i katarem bo takie maluszki szybko mogą zapalenie oskrzeli złapać.
M pobędzie chyba dłużej w szpitalu :( z tą pomocą to tylko potrzebuję jak pojadę do m do szpitala żeby ktoś na dzieci zerknął bo nie będę ich ciągnęła za sobą. Tak to radzę sobie sama i nie ma najgorzej. Gorzej jest psychicznie bo z każdym atakiem m jestem przerażona :( niedawno byliśmy na srebrnym weselu mojej cioci i nawet pomyślałam, że my chyba nie doczekamy tego :( ehhh mam doła ogromnego i strasznie się martwię :(

Blerka, no to mistrz!!!
Jak on ci sie w 2ki mieści, taki kawał? Ja w dzien wykanczam 2 ale w nocy to na 3 jedziemy, inaczej rano mokro :-)
Ja to rozmiar pieluchy poznaje ze trzeba zmienić jak min 2 razy przesika.

Cinamona, jaka masz matę?

Panikara, nie martw sie, bedzie dobrze!!! Radzisz sobie swietnie a o m zadbacie jak wróci! Jak Marta?

Ewelinka, Na katarek dostaliśmy Euforbium, ma działanie trochę mocniejsze niz sól. 3 x dziennie mu psikam.

Lunera..no miesci bo on otyły jest głównie twarzowo... :-) ale juz od dzis beda 3. Zauważyłam, że pajace na 68 już przymałe. Jak sie wyprostuje to się tak napinają jakby miały trzasnąć wiec dzis na szybko wstawiłam te w rozmiarze 74 do prania...

Właśnie Cina...pokaż mate :)

reklama
Mate mam z fisher price z pianinkiem o taka ImageUploadedByForum BabyBoom1445194680.022539.jpg
Przy Maji nie bylam z niej zadowolona bo ona mala jest i jak mloda zaczela sie przekrecac to przeszkadzal ten plastik po bokach. No i ona wogole srednio byla zaineresowana.
Hugo dzisiaj naprawde super spedzil czas. Zobaczymy jak bedzie dalej. Moze tym razem bedzie wiecej uzywana.
Teraz to bym kupila drewniany palak na ktory mozna przyczepiac zabawki, dziecko na koc, palak nad dziecko i jazda. Ale skoro mam ta mate to bede uzywac.

Hugo juz spi. Zasnal szybko wiec spodziewam sie ze jeszcze przez 22 sie obudzi.

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1445194680.022539.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1445194680.022539.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 49
Do góry